Hirdetés
- OLED TV topic
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyli
senior tag
Na végre még valaki

Eddig csak arra nem jöttem rá, hogy a kínai bootlogót hogy lehetne cserélni..
De tényleg gyors, nekem annyira nem is melegszik. Amikor beleraktam a 256-os ssd-t, tettem egy 1mm-es hővezető szilikonréteget a proci fölé, csak a mélyedésbe. Eddig csak ettől és a 75mv-os undervolttól nem melegszik fel túlzottan, legalábbis 90fok alatt volt mindig. Gyárilag elvileg 100 fokot is el tud érni (ekkor veszi vissza a procit azthiszem). Egy baj lett, hogy olyan fél mm-t kijön bal-felül a kijelző - ezt mindig visszanyomom, de rendeltem hozzá fél mm-es hővezetőt és fél mm-es rézlapot is (1mm-eset is, de azt nem tettem be, szerintem vékonyabb kell, mert nincs annyi hely ott). Így majd végül még hidegebb lesz, de már ennyitől is jó
Kinyitni kicsit szenvedés volt, de nem tettem benne kárt 
A kijelzője is jó, egész erős a fényereje, bár a színek élénksége lehetne jobb. A gyári fólia tényleg karcolódik, de úton van egy üvegfólia
Tollal is nagyon jó kezelni és rajzolni rá, szépen érzékeli a nyomáserősséget.Az aksiidő max 6 óra, ha csak mondjuk olvasunk rajta, akkor lehet jóval több is, szerintem nem vészes. Fényerőt le kell venni, és beállítani a processzor max használatát kicsit visszavenni, így nem kapcsol be a turbo boost és kevesebbet fogyaszt (windows energiabeállítások).

Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Hibátlan/2026.11.27.Apple Gar./Akku 100%/p4613
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Kinyitni kicsit szenvedés volt, de nem tettem benne kárt