Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor én szerencsés vagyok, mert több mint 1 hónapja megjött a saját 7840-em.
-
tibaimp
nagyúr
Utána kellett néznem, hogy mi is ez a kis laptop/kézikonzol. Határozottan érdekes 2 az 1-ben cucc.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Busterftw
nagyúr
Szokasos AMD hardver/szoftver launch, kb minden csuszik es nem gyartatnak eleget.
-
Acélfarkas
senior tag
Esélyes, hogy ott nemcsak procival vannak gondok, hanem más alkatrészekkel is. Pl. kevesebb memória modult kaptak a vártnál, 2 terás SSD szállítmány hiánya.
Esetleges fizetésképtelenséget se zárnék ki, ami miatt késhetnek a várt alkatrészek. De ez már a legrosszabb lehetőség lenne.[ Szerkesztve ]
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
.mf
veterán
válasz Acélfarkas #2 üzenetére
Hm akkor lehet, hogy másik hasonszőrűvel keverem (talán Ayaneo? Onexplayer?), ahol csak egyetlen 7640-es konfig volt, 16 GB RAM-mal, míg 7840 mellé 16, 32 és 64 is opció volt.
Az érvelésben fura, hogy mutogatnak az AMD-re, hogy nem kapnak elég 7840-est, ezért csak az alap 7640 + 16 GB érhető el, de a nem szállítható konfigok között nem csak a 7840, hanem a 7640 + 32 GB is ott van...
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
.mf
veterán
Szerintem a 7640U is bőven elég erős lenne, valós teljesítményben elég közel lehet a 7840U-hoz (nem lepődnék meg, ha mindkettőt a hőtermelés / hűtés fogná vissza) - abból viszont csak 16 GB-osat árulnak, 32 GB-osat nem, ez engem jobban zavar; és ez az ő (GPD) döntésük.
(A rovat nem értem, miért "Multimédia, életmód, 3D nyomtatás - ez egy mini laptop, abban a rovatban lenne a helye)
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest