- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
- Nem túlspilázott Biostar alaplap jött Intel B860 chipsettel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple notebookok
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- HiMedia lejátszók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urby66
aktív tag
Akkor én szerencsés vagyok, mert több mint 1 hónapja megjött a saját 7840-em.
-
tibaimp
nagyúr
Utána kellett néznem, hogy mi is ez a kis laptop/kézikonzol. Határozottan érdekes 2 az 1-ben cucc.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Busterftw
nagyúr
Szokasos AMD hardver/szoftver launch, kb minden csuszik es nem gyartatnak eleget.
-
Acélfarkas
senior tag
Esélyes, hogy ott nemcsak procival vannak gondok, hanem más alkatrészekkel is. Pl. kevesebb memória modult kaptak a vártnál, 2 terás SSD szállítmány hiánya.
Esetleges fizetésképtelenséget se zárnék ki, ami miatt késhetnek a várt alkatrészek. De ez már a legrosszabb lehetőség lenne.[ Szerkesztve ]
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
.mf
veterán
válasz
Acélfarkas #2 üzenetére
Hm akkor lehet, hogy másik hasonszőrűvel keverem (talán Ayaneo? Onexplayer?), ahol csak egyetlen 7640-es konfig volt, 16 GB RAM-mal, míg 7840 mellé 16, 32 és 64 is opció volt.
Az érvelésben fura, hogy mutogatnak az AMD-re, hogy nem kapnak elég 7840-est, ezért csak az alap 7640 + 16 GB érhető el, de a nem szállítható konfigok között nem csak a 7840, hanem a 7640 + 32 GB is ott van...
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
.mf
veterán
Szerintem a 7640U is bőven elég erős lenne, valós teljesítményben elég közel lehet a 7840U-hoz (nem lepődnék meg, ha mindkettőt a hőtermelés / hűtés fogná vissza) - abból viszont csak 16 GB-osat árulnak, 32 GB-osat nem, ez engem jobban zavar; és ez az ő (GPD) döntésük.
(A rovat nem értem, miért "Multimédia, életmód, 3D nyomtatás - ez egy mini laptop, abban a rovatban lenne a helye)
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártó szerint az AMD nem biztosította időben a kért processzorokat.
- Crypto Trade
- Black Myth: Wukong
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Villanyszerelés
- Star Trek
- Asszociációs játék. :)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Garanciális, újszerű HP Elitebook 840 G10: i5-1345u/16GB DDR5/256SSD/1000nit display
- GAMER PC! 2070 Super/Ryzen 7 3800X/32GB RAM/500GB SSD + 500GB HDD
- Asus ROG Phone 7 Ultimate + tartozékok
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
- Laptop billentyűzetek
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest