Új hozzászólás Aktív témák
-
Rayyy
senior tag
válasz
Zoli1222 #513 üzenetére
Ne haragudj meg, de nekem mégis úgy tűnik, mintha képzavarban lennél.
Én egy nagyon egyszerű html kódot írtam ide, a képpel való linkelés kódját, semmi köze javascripthez, amit ha tudnál, akkor nem írtál volna ide ilyet.
A css nem linkelésre való programnyelv, hanem a html kódok által felépített szerkezet kinézetét lehet vele egyszerűen befolyásolni.
Itt lehet megtudni, hogy css-ben hogy lehet középre igazítani bármilyen elemet:
[középre igazítás] -
Rayyy
senior tag
Rájöttem (pontosabban segített egy hozzáértő).
Szóval a padding is beletartozik egy elem méretébe, én pedig azt úgy vettem, mintha csak a belső méretére vonatkona... tehát az alap méretéből levontam a paddingot és így semmi nem változott a kinézetben, csak nincs az a láthatatlan erő (midikloriánok), ami szétnyomja az oldalt.
-
Rayyy
senior tag
válasz
fordfairlane #505 üzenetére
Nem.
Ez egy nagyon széles weboldal lesz és oldalra görögve lehet majd képeket nézni. -
Rayyy
senior tag
Hell!
Olyan problémám adódott, hogy a css-el vízszintesen közére igazított divem valamiért függőleges görgetősávot generál, pedig az egész cucc 700px magas.
Úgy van középen, hogy
top: 50%
margin-top: -350px
Nem értem, hogy minek csinál görgetősávot az 1050 px magas böngészőmbe, mikor simán el kéne férnie. Kell valami plusz trükk még ilyen horizontális középre igazításnál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest