- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Mert pont azért gondoltam, hogy jobb saját szerverről, "lokálban", mert mi van akkor, ha a CDN nem működik/elérhető.
Lehetne mixelni is a kettőt, alapból CDN-ről használni mindent, és ha nem elérhető, akkor ott a "lokál". Viszont ez is plusz JS, lassít is, még ha minimálisan is (hisz' tesztelni kell, CDN-ről betöltött-e).
Ezt a logikát végiggondolva nem látom, miért lenne jó pont csak a CDN használata.
Amit esetleg érvként amellett fel tudnék hozni amellett, hogy CDN-ről használjam, hogy ha olyan library-t használok, amit más oldal is használ, akkor valószínűleg megspórolom a hálózati forgalmat a valószínűleg már úgyis a kliensen lévő fájlok nem-újra-letöltésével.
Viszont pl. használok Bootstrap-et. És millió dolgot átírtam már benne. Így nem használhatom CDN-ről már. És a legtöbb fájlba már bele kellett nyúlnom.
Mondjuk az említett ikon pack-ba pont nem.De nyitott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest