Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Persze, ez is jogos, de nem hiszem, hogy ha hosszabb távon is komolyan gondolja a dolgot, akkor komoly törést okozna az életében, hogy most kipróbálta a táblázatos megjelenítést... annak idején, amikor tanultam a HTML-t, én is kipróbáltam a táblázatos megjelenítést (akkor még nem attól zengett minden fórum, hogy ha beírod a <table> szócskát, akkor elvisz egy dühös raptor, és letépi a fejed
), és legalább szép lassan rájöttem, miért is tud undorító lenni, például akkor, amikor a táblázatba beágyazott táblázatot találod egyetlen kerülő megoldásnak. Hibázni is kell néha, még ha okos ember más kárából is tanul.
Szerk.: meg mint martonx írja, van, amikor nem úszod meg a gusztustalan kókányolást, milyen meglepő, hogy ez a különutas hülyeség és extraszopás igénye is a Microsoft nevéhez köthető...
(#1705) martonx:
Ezt én sem értem, hogy ehhez miért tartozik különálló renderelő motor. Ez még a 2013-as Outlooknál is így van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Apple MacBook
- SörcsaPH!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest