Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Persze, ez is jogos, de nem hiszem, hogy ha hosszabb távon is komolyan gondolja a dolgot, akkor komoly törést okozna az életében, hogy most kipróbálta a táblázatos megjelenítést... annak idején, amikor tanultam a HTML-t, én is kipróbáltam a táblázatos megjelenítést (akkor még nem attól zengett minden fórum, hogy ha beírod a <table> szócskát, akkor elvisz egy dühös raptor, és letépi a fejed
), és legalább szép lassan rájöttem, miért is tud undorító lenni, például akkor, amikor a táblázatba beágyazott táblázatot találod egyetlen kerülő megoldásnak. Hibázni is kell néha, még ha okos ember más kárából is tanul.
Szerk.: meg mint martonx írja, van, amikor nem úszod meg a gusztustalan kókányolást, milyen meglepő, hogy ez a különutas hülyeség és extraszopás igénye is a Microsoft nevéhez köthető...
(#1705) martonx:
Ezt én sem értem, hogy ehhez miért tartozik különálló renderelő motor. Ez még a 2013-as Outlooknál is így van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- Sorozatok
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest