Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
fordfairlane
üzenetére
Én ezt értem, de amúgy nem is írtam, hogy a középre igazításhoz media query kell. Én csak annyit írtam le, hogy ha csinálok valamit akkor annak a reszponzív részét hogyan oldom meg. A mondandóm lényege annyi volt, hogy elsőnek megcsinálom a laptopom szélességére az oldala arra optimalizálok, majd az annál kisebb eszközökre is, és sajnos eddig nem optimalizáltam nagyobb képernyőre. A másik dolog amikor a képernyő teljes szélességét kihasználom a width: 100% header-el, akkor általában nem is nagyon kell foglalkozni a nagyobb képernyővel, mert az elemek nem csúsznak egymásra, az meg, hogy kicsit távolabb vannak egymástól már nem olyan számottevő probléma.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mini PC
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest