Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Karácsonyi ajándék ajánló gyerekeknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
honda 1993
üzenetére
Érdekelne ennek a dolognak a pszichológiája, hogy ilyenkor mi zajlik a lelkedben, ha valamit épp 10 perce kezdtél el olvasgatni, és szinte előre érzed, hogy kínos lesz a kérdés, miért nem olvasol még egy pár
(szor 60)perccel tovább?
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
honda 1993
üzenetére
Ha tényleg tudod a CSS-t akkor nem jelent problémát a reszponzív design logikájának megértése. Ha CSS kódod modulárisan van felépítve illetve a HTML is akkor a reszponzív részben csak annyit kell csinálni, hogy bizonyos modulokat kikapcsolsz, vagy áthelyezel, és akkor meg is van oldva az egész.
Én nem szoktam másik fájlba tenni. Azon az oldalon ahol éppen vagyok és amelyiknek a CSS állományát csinálom annak az aljára teszem be. Bár ez hierarchia függő.
Nem csak mobiltelefonos nézethez szoktak megadni ilyet, lassan kezdenek elterjedni a 4K-s monitorok amikre el is kellene kezdeni optimalizálni, mert szerintem elég zavaró lenne, ha a monitor közepén egy 10 centis csík lenne az oldal.

Tudom, hogy feleslegesen írom le mert már tudod, de azért hátha másnak segítség lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DNReNTi
őstag
válasz
honda 1993
üzenetére
" ha az ember egy picit ert a css-hez, akkor a responzive resz nem annyira bonyolult"
Mondjuk a "picit" az túlzás. Aki rendesen ismeri a CSS-t annak nem bonyolult."Annyit mar tudok hogy kell egy kulon css fajl amiben a responzive kodot irom. Es ebbe a css fajlba pedig olyan tulajdonsagokat kell megadni amik a mobiltelefonos nezethez kellenek. ( Mar ha jol ertem)"
Nem jól érted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch
- Gaming notebook topik
- Macska topik
- Androidos tablet topic
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- GeForce RTX 4060 (OEM HP) Garanciával
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- CORSAIR K100 AIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)