Hirdetés
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Egészen különleges funkciókat kaptak a Lian Li RS sorozatú tápjai
- A szörnyetegek között is szörnyen gyors az Amazon új Graviton processzora
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egérpad topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hozzáteszem, a .NET-vonal erősödése, a nyitás a Linux és open source világ felé, stb. nekem tetszik ([link]), így én támogatnám, hogy az vegye át a népszerűségi listák csúcsát a PHP helyett.

Szerk.: (#1404) Jim-Y : OK, világos.
Nekem aztán nem lesz szívfájdalmam, ha beigazolódik, amit mondasz, hogy a PHP népszerűsége DURVÁN csökken, csak akkor tényleg DURVÁN csökkenjen... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk. 2.: hopsz, ez már eléggé OFF, át is kattintom.
Szerk. 3.: Jim-Y szerk. után: nyilván nem a Vér István a követendő példa, nem ezt mondtam, hanem azt, hogy eddig is elképesztő sok normálisabb alternatíva volt a PHP helyett, mégis a népszerűsége és ismertsége annyira bebetonozódott, hogy nézd csak meg akármelyik webfejlesztős topicot, amikor egy kezdő előrébb akar jutni, akkor sajnos egyből azt kérdezi, hogy akkor most ezt hogy kell PHP-ban megoldani.
Nyilván mondjuk az ingyenessége és az, hogy open source, azért igen vonzó. Még ha a nyelv maga egy kókány szarnak is tűnik, amikor az ember használ egy típusos nyelvet. -
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Az a baj, hogy a hozzaszolasomban valami tamadasi pontot kerestel, holott en csak annak fenyeben irtam, amirol en is olvasok a neten. Szivesen mondanam, hogy durva bennfentes informacioim vannak arrol, hogy a PHP-nek vege, vagy, hogy a jQuery a multe, de ez nem igaz, egesz egyszeruen naponta utkozom ilyen cikkekbe, hozzaszolasokba amik ezt boncolgatjak. Az, hogy a PHP veszit a nepszerusegebol, ezt is csak olvasom, naponta, TIOBE, Google trends akar bizonyithatna is, de mint tudjuk ezek leginkabb bullshitek, de akkor is, miert nem olyat latok, hogy a Java nepszerusege durvan csokken, miert nem olyat latok, hogy a Nodejs nepszerusege durvan csokken, miert pont azt olvasom nap, mint nap, hogy a PHP nepszerusege csokken. Ami egyebkent mar csak amiatt is igaz, hogy mennyi jo uj dolog jott be az utobbi evekben. Most egyebkent, meg csak nem is azt irtam, hogy a PHP szar lenne (pedig szerintem az
), hanem, hogy veszit a nepszerusegebol. A jQuery hegemoniaja pedig pont az Angular, Ember es tarsai miatt latszik megtorni. Amit irtal, az pedig felreertesbol adodik szerintem, pontosan tudom, hogy mennyire jo a jQuery es, hogy melyik reszet erdemes hasznalni, es nem is azt irtam, hogy rossz lenne maga a lib, csakhogy a frameworkok tobb dologra is megoldast kinalnak, ami miatt pluszban nem kell a jQuery-t behuzni mint dependency-t. Pl DOM mutation, vagy XHR... talan igy mar tiszta 
"Vér István ne a PHP-hoz nyúlna elsőként, és kezdene el benne kókányolni, főleg, ha az Olcsó János Kft. akár ingyen kínál PHP-támogatással egész tűrhető méretű tárhelyet, csak egy domaint kell venned hozzá."
Ezzel nem tudok vitatkozni, ez igy van, viszont en nem akarok a Verpistis szintnel leragadni, hanem a nagyobb halak trendjeit szeretnem figyelni. Google -> Angular, Facebook/Instagram -> React, par masik nagyobb versenyzo -> Ember... szoval erted..a trendek

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- World of Tanks - OFF topic
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Formula-1
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- OLED monitor topic
- Óra topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nekem aztán nem lesz szívfájdalmam, ha beigazolódik, amit mondasz, hogy a PHP népszerűsége DURVÁN csökken, csak akkor tényleg DURVÁN csökkenjen... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), hanem, hogy veszit a nepszerusegebol. A jQuery hegemoniaja pedig pont az Angular, Ember es tarsai miatt latszik megtorni. Amit irtal, az pedig felreertesbol adodik szerintem, pontosan tudom, hogy mennyire jo a jQuery es, hogy melyik reszet erdemes hasznalni, es nem is azt irtam, hogy rossz lenne maga a lib, csakhogy a frameworkok tobb dologra is megoldast kinalnak, ami miatt pluszban nem kell a jQuery-t behuzni mint dependency-t. Pl DOM mutation, vagy XHR... talan igy mar tiszta