Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztalt vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos fejegységek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamweaver7
csendes tag
Igen, a HTML-ben lévőre, ott is az inline CSS-re, ez a sorközi, bár inline-nak nevezni jobb. A W3Schools stíluslapokkal foglalkozó oldalán sok információt megtalálsz a CSS kiértékelési sorrendjével kapcsolatban is, ajánlom elolvasni.
Egyébként lehet a HTML-ben CSS nyugodtan, csak vigyázni kell vele. Kis weblapoknál nem probléma, mert fejben tartható, mit hova tett az ember, de már egy pár oldalból álló lap esetén is érdemes inkább külső fájlba tenni. Sokkal átláthatóbb lesz és sokkal könnyebben megtalálja az ember az esetleges hibákat.
Én is jártam már úgy, hogy lusta voltam a külső CSS-be új osztályt, azonosítót adni egy-egy elemnek, hanem csak beírtam a HTML elemebe a style="" meghatározást, azután később sokáig keresgéltem, hogy ez miért is így néz ki vajon, ahogy nem kellene.
Szóval a lényeg az, hogy a programkód legyen átlátható és követhető, az elnevezések pedig kifejezőek, ezzel a későbbiekben sok munkát megspórol az ember. A W3Schools oldalt mindenképp ajánlom HTML információforrásként. Ha esetleg hozzájutsz, olvasd el a Virginia DeBolt - HTML és CSS - Webszerkesztés stílusosan című könyvet, én se vagyok még nagyon profi web fejlesztésben, de számomra is érthető volt.
Sok sikert!
Ja és Boldog Karácsonyt!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- LEGO klub
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi