- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Mini PC
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Házimozi haladó szinten
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamweaver7
csendes tag
Igen, a HTML-ben lévőre, ott is az inline CSS-re, ez a sorközi, bár inline-nak nevezni jobb. A W3Schools stíluslapokkal foglalkozó oldalán sok információt megtalálsz a CSS kiértékelési sorrendjével kapcsolatban is, ajánlom elolvasni.
Egyébként lehet a HTML-ben CSS nyugodtan, csak vigyázni kell vele. Kis weblapoknál nem probléma, mert fejben tartható, mit hova tett az ember, de már egy pár oldalból álló lap esetén is érdemes inkább külső fájlba tenni. Sokkal átláthatóbb lesz és sokkal könnyebben megtalálja az ember az esetleges hibákat.
Én is jártam már úgy, hogy lusta voltam a külső CSS-be új osztályt, azonosítót adni egy-egy elemnek, hanem csak beírtam a HTML elemebe a style="" meghatározást, azután később sokáig keresgéltem, hogy ez miért is így néz ki vajon, ahogy nem kellene.
Szóval a lényeg az, hogy a programkód legyen átlátható és követhető, az elnevezések pedig kifejezőek, ezzel a későbbiekben sok munkát megspórol az ember. A W3Schools oldalt mindenképp ajánlom HTML információforrásként. Ha esetleg hozzájutsz, olvasd el a Virginia DeBolt - HTML és CSS - Webszerkesztés stílusosan című könyvet, én se vagyok még nagyon profi web fejlesztésben, de számomra is érthető volt.
Sok sikert!
Ja és Boldog Karácsonyt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest