- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
martonx
üzenetére
Na, csak megszültem a tökéletes, precíz megoldást a gomb méreteken és képernyőkön átívelő megjelenítésére:
https://codepen.io/bencuri/pen/XWjOooX
A ::before checked-hez nem kell az a content pötty meg a méretezés. Csak background, meg belső box-shadow.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy miért allergiásak a content property méreteire a mobileszközök, de végülis mostmár ez indifferens.
A vicc amúgy, hogy számos CSS oldal foglalkozik ilyen gombok kreálásával, és a legtöbbnél amit találtam, ott az okoskodás meg a szövegelés, a végén a kód, és voálá, mobilon ugyanúgy a pötty kilóg szélre és kicsi. Tehát úgylátom sokan nem nagyon vették ezt a hibát még észre. Egy értelmes megoldást láttam, amikor radial-gradient-tel kreál a gombba pöttyöt, az mobilon precíz, viszont az meg desktopon csálé kissé. A méret egyezik, de kissé csálé. De vészmegoldásként még tűrhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest