- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos fejegységek
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
A szakmában lévőkhöz szólnék. Mi a jellemző, arányaiban hogyan oszlik el a fejlesztés felépítettsége Frontendnél? Részletesebben kifejtve, mennyire jellemző, hogy egy adott CMS-re építenek honlapot, vagy anélkül. Mennyire "kérik" az ügyfelek, hogy Wordpress / Drupal / Joomla vagy valamely hasonló népszerű CMS-en legyen a honlapjuk? Mik a tapasztalatok?
Ez persze természetes, hogy elég változó, és szubjektív kérdés, de azért nem árt, ha az ember tisztában van bizonyos cms templateinggel is, mielőtt a szakmába áll, eddig én azt tapasztaltam.
Ti mit gondoltok erről?
Én jelenleg git + gui (nálam Sourcetree) -t használok, ti mely control system kombót használjátok a munkátok során?
Új hozzászólás Aktív témák
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- OLED monitor topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos fejegységek
- Háztartási gépek
- Hobby elektronika
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest