Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
honda 1993
üzenetére
"pl ma írtok nekem valamit és elolvasom, az nem azt jelenti hogy ma fogom alkalmazni, mert lehet hogy 2 napig nem is foglalkozok a témával mert éppen nem vagyok otthon, vagy nincs rá időm.
Aztán amikor pedig leülök a gép elé, valószínűleg elfelejtem a dolgot"
Hát pontosan erről van szó, erről beszéltem.
Ha épp nem tudsz reagálni ezekre, meg nem is tudod kipróbálni, azzal semmi gond nincsen, de amikor mégis odajutsz, hogy lenne lehetőséged kipróbálni, amit javasoltak neked, akkor már nem nézed meg, sőt, elfelejted, aztán magadtól kezdesz el szenvedni pontosan ugyanazzal, amire rákérdeztél, és amire megoldásokat kaptál, tehát teljes mértékben értelmetlen neked válaszolni, mert úgyis elfelejted. 
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flint 2 OFF topik
- Warhammer 40.000
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ha épp nem tudsz reagálni ezekre, meg nem is tudod kipróbálni, azzal semmi gond nincsen, de amikor mégis odajutsz, hogy lenne lehetőséged kipróbálni, amit javasoltak neked, akkor már nem nézed meg, sőt, elfelejted, aztán magadtól kezdesz el szenvedni pontosan ugyanazzal, amire rákérdeztél, és amire megoldásokat kaptál, tehát teljes mértékben értelmetlen neked válaszolni, mert úgyis elfelejted.