Új hozzászólás Aktív témák

• adam_

senior tag

Ismeri valaki innen a codeavengers.com-ot? Elvileg Certifikation-t is ad a kurzusok elvégeztével. Elkezdtem itt az ingyenes leckéket, egyenlőre nagyon tetszik a dolog. Igazából jövőre csinálok egy két hónapos kurzust, amit már korábban írtam, de szabadidőmben, amíg nem indul a kurzus, végigcsinálnék online kurzusokat is a témában. Ezzel magamat is fejlesztve, és ha még "papírt" is ad a végén róla, az plusz pont. Mit gondoltok, mondjuk ez elég jó árban is van közel 90 Euróért, összehasonlítva egy pár másik oldallal, ahol havidíjas a téma.
    Vagy esetleg más online kurzust ajánlanátok? A codecademy.com-ot már kivégeztem a HTML + CSS, Bootstrapes kurzusokat, most a JS-nél vagyok, úgy 25% körül. :B Valamint a lynda.com-on már jópár videós kurzust végigcsináltam a témában. Ajánlom azt pl. nektek is jó szívvel. :K

Persze, tudom, a munkaadónak az számít amit tud az ember, és nem a papír. De azért a CV-kben jól mutatnak az ilyesmi dolgok pluszban, én úgy gondolom.
    Nem beszélve, hogy gyakorlom addig is "interaktívan" a nyelvet a hagyományos könyves, jegyzetes gyakorlás/tanulás mellett.

Új hozzászólás Aktív témák