Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Acer notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
DNReNTi #1485 üzenetére
" Benne is van az átlinkelt oldalban. Az a tag blokkelem, amikor rámégy egérrel, az egész ami kifehéredik az mind maga a link. Tehát az a tag. Gondolom nálad a teret a li elem tölti ki, és inline van benne a link. "
Ha az li elem hover tulajdonságát teszem fehér hátterűvé [link], nem változik semmi. Nem erre gondoltál?
" Ilyen esetekben mint már írtam is korábban, teljesen felesleges float-tal szívatni magad, sokkal jobb megoldás az inline-block elemek használata. Egyébként, így, margin attribútummal beljebb tudod tolni. "
Próbáltam az általad ajánlott marginnal beljebb húzni, de valahogy arra sem reagált az éles oldalon. Így hát a javasolt display: inline-block metódussal próbálkozom. Itt viszont most nekem az a bajom, hogy a kép alá teszi ilyenkor a szöveget, és ha a szöveget oldalra tolom, a jobb oldali pozíciónak megfelelően, akkor a kép alatt üresen marad a hely. Hogyan lehetne ezt egy sorba hozni?
" Ehhez már JS is kell. Létrehozol egy osztályt ami a menüt fix pozicióba rakja az oldal tetejére. Amikor az oldal legördül egy adott pozícióba ezt az osztályt hozzácsapod az elemhez (a menühöz). Ez a linkelt oldalán nagyon rondán, inline van megoldva."
JS-el majd később szeretnék foglalkozni, de köszönöm, hogy írtad. Azt hittem simán CSS-el van megoldva. Azt hogy a linkelt Wordpress alapú oldalon mit is takar az inline megoldás, és miért "ronda", azt részleteznéd?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Samsung ZFlip7 5G. 12/512 Black
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest