Hirdetés
Aktív témák
-
-
Agyasima
őstag
Mindenkinek, aki más sportokból hozza a példáit:
Szvsz nem érdemes. Próbáljunk a boxszal, és a tegnapi eseményekről beszélni. Nincs kedvem újra és újra a hokiról, meg mostmár a teniszről beszélni. box van.
(Igen felkelt Sapp ütése után a csávó, valóban. Azonban nem kéne ebből kiindulni. Sapp éppen amerikai focista volt ezelőtt, és csak ütni, és rugni nem tanult meg még. a só az már megy neki. De ha ugrálunk a dolgon: halt már meg boxoló a ringben, szintúgy esett már másik kómába, illetve veszítette el harmadik a látását hosszú időre 1-1 ütéstől. Szerencsétlen ütéstől. )
Nah nemtok már mit mondani, ezek is példák. Itt nem keltek fel 1 perc elteltével a nagy pofon után. Simán van benne a pakliban, h Chacón is olyat kapott, ami sok lett neki. A 3 mélyütés, meg 3 volt nem kevesebb, aki nem hiszi nézze vissza.(vajh mért nem lasították be az 1ső leütést?!, nem azért, mert nem találták, az tuti) -
Agyasima
őstag
Én meg azt, hogy a szuszpenzor jobban dolgozik, mint a rács. De maradjunk a boxnál. (((Ill, hogy a pakk nem ököl.)))
3 mély után nem 2 perc, amíg az eredeti állapotába visszakerül az ember, ráadásul az ellenfél közben pedig pihenget, energiát gyűjt. Fair?
Ha meg felkel mi lesz? Tökönb@ssza még 2x? Hát nem nagy perspektíva.
Ha nem volt mély - a bíró szerint - mért nem számolta ki Chacónt? Erkölcsi vesztes 1 van: a bíró. Nem sok meccsre hívják majd ezekután.
Vesztes továbbá a szervezésért felelős ember, hogy sikerült ilyen hazapontozó-fújó bírókat találni.
Mindenesetre ami most itt megy - rájöttem - vihar a biliben. 1ik versenyzőt sem jegyzik sehol,visszhangja csak Argentínában, és idehaza lesz.... -
Agyasima
őstag
ŐŐŐŐŐ.....
rács vs szuszpenzor. Rácson 1 pontot kell a pakknak szétvernie. Szuszpenzor pedig szétosztja ugyanazt az energiát szép nagy területre. Elég nehéz keresztülmenni rajta.
Összevetettem. Annyiban maradhatunk, hogy nagyjából csak Chacón tudja, hogy mit érzett, de nem hiszem, hogy azért nem kelt fel, mert bízott abban, hogy a bíró megváltoztatja a döntését, vagy hogy utólag majd reklamálhat. -
Agyasima
őstag
ŐŐŐŐ.... szoktál boxot nézni, RTl-en kívül is? Nem kötözködöm, csak kérdem. Tényleg. Mutass nekem 1, azaz 1 olyan menetközi szünetet, ahol NEM öntenek vizet a bozoló fejére....
nem, nem jégkorongoztam soha. A tippem: azért van rács a feje előtt, mert védeni kell a pofikáját a pakktól. Eltaláltam? De hogy jön ez ide. Mindenesetre láttam már olyat, hogy a pakk bezúzta a rácsot, és csóri szupersztár kapusból pedig ömlött a vér. Tehát az a védelem sem elég, a szuszpenzor pedig ennél kevesebb.... -
Agyasima
őstag
Ipeg van 1 kézilabdakapus barátom. Nos neki van. Aszongya még így is érzi ha meglövik...
Hokis hasonlatod is sántít nekem, mivel 1 kis izének sosem lesz annyi lendülete (tömeg x sebesség, vagy mi, de ezt asszem te jobban tudod), mint 1 ökölnek. Plusz mivel kicsi, a 100% találatnak is kicsi az esélye.
Azt a szitut meg gondold már végig:
bejön a doki (aki nem urológus) lerántja a gatyáját és elkezdi vizsgálni, vagy mit?! Ott mindenki előtt? hmm......
A szeméremcsonttöréshez pedig nem csak a golyókon keresztül vezet az út. Bodrogival is így történhetett.
A hideg víz pedig a jeget helyettesítette.
Mindenesetre a számolás és a TKO helyett, 3 intés+leléptetés lett volna a végeredmény, ha nem Magyarországon van a meccs. Ennyire még nem láttam lejteni a hazai pályát, még Angliában sem. -
Agyasima
őstag
Emberek 1 meccset néztük?!
Az első leütésnél nem számolni kellett volna, hanem inteni - Diótörőt. Aztán volt még 1 ütés tökre. Akkor volt 1, azaz 1 intés. Aztán Diótörő végleg padlóra küldte a 3. tökütéssel.
Azoknak meg, akik a focilabda hasonlattal éltek, javaslom vásároljanak 1 szuszpenzort, és utána kérjenek 3 (!) ütést a tökükre a meglehetősen nagy ütőerővel rendelkező Csont- és - diótörőtől. Kiváncsi vagyok meddig fetrengenének. Nem 1 percig az biztos.
És még 1 dolog: Chacón pontosan tudta, hogy ha nem kel fel, vesztett. Ill, hogy van 5 perce összeszedni magát. (mivel a bíró szerint nem volt szabálytalanság)
Ilyenkor nincs az az ember, aki inkább szinészkedik. Legalábbis boxoló. És ő az. Nem szinész.
Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest