- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Mi ebből a tanulság? Samsung-ot soha többé.
-
Nimrod
addikt
válasz
axlrose32 #72 üzenetére
Köszi, de el vagyok vele ha csak ennyi a baja. Szerencsére csak rövidebb ideig csinálja, ráadásul nem budapesti vagyok,ott csak dolgozom.
Ez legyen a legkisebb bajom, a gép sem tökéletes, de majd az egész cuccot cserélni akarom egy laptopra, nem akarok erre többet költeni. -
Nimrod
addikt
válasz
axlrose32 #70 üzenetére
Majd 30 kilós moncsival szaladgálok az emeletről, örültem, hogy felvittem.
Mi lehet a baja? Egyértelmű monitor? Mert kezdem észrevenni, hogy ha a füles is rajtam van és elkezd csíkozódni, akkor már sercegő hangot is, de csak fülesen keresztül hallom.
Na így vegyetek tesco-gazdaságos kategóriájú monitort. -
Nimrod
addikt
Na asszongya. Webcammel lekaptam, de nem látszik rajta, viszont... ez a kép normális 85 Hz-en!?!
A valóságban persze simának tűnik, de azért látható hogyha a kép sarkába nézek, hogy bizony hullámzik.
Bővebben: link
Bővebben: link
Bővebben: link -
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Kb. így kell elképzelni.
Paint rulez.
Bővebben: link -
Nimrod
addikt
Képet nemtok gyártani, max. Photoshop módra.
Megvárom, hogy rosszabbodik e a helyzet és utána nézem meg másik monitoron.
Egyébként a monitor is új, SyncMaster 793DF.
Már azzal is próbálkoztam, hogy letiltottam BIOS-ban is mindent ami nem kell, még az USB-t is de akkor is előjött. -
Nimrod
addikt
Na épp ezt akartam, leszűkíteni a kört.
Gondolkodtam hibás VGA ramon, de valahogy nem stimmel. Tesztprogi ráküldtem csak a vga-ra, de semmi hiba. Levettem az AGP-t, ki is kapcsoltam, a memóriáját is lejjebb vettem de semmi, ugyanúgy, véletlenszerűen, viszont teszt alatt semmi gond nem volt.
Monitor: kábelt néztem, de semmit sem találtam.
Táp: gondoltam, talán kevés a szufla. Nosza minden USB-s cucc le, de akkor is.
Alaplapra tippelek még, konkrétan púpos kondira.
Nem találkozott senki hasonlóval?
Pedig jópár gép és monitor megfordult már körülettem, de ilyen hibát még nem láttam. -
Nimrod
addikt
Ha rossz helyen nyitottam a topicot akkor előre is elnézést.
A gond a következő.
Új gép, új monitor, új minden.
Kb. 2 hónapos, nem is volt semmi gond. Viszont véletlenszerűen, néha még bootolás alatt is (volt, hogy a BIOS-ban csinálta) jobbról barna csíkok nyúlnak be a képernyőre. És néha egész sűrű a csíkozás, de nem egyenletes, viszont már volt hogy majdnem az egész monitor képernyőjét befedte.
Próbáltam az egeret kicserélni, kábeleket mozgatni de semmi. Screenshotot nem tudok róla csinálni, mert a lekapott képeken nincsenek jelen a csíkok.
Gondoltam elektromos hálózati hibára. Nosza vettem egy feszültségszabályozót zavarszűrővel egybeépítve, de még mindig csinálja. Néha több óra használat után sem, néha meg egyből cold bootnál amint az operációs rendszerbe érek, de csinálta már a BIOS-ban is.
Ötlet?
Arra nincs lehetőségem, hogy a gépet felnyissam, mert garis, viszont nem akarom visszavinni, ha nem komoly a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung C32T550FDR Ívelt Led Monitor!32"/FHD/VA/75hz/Freesync-G-sync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR75Q-B GAMING IPS Monitor! 165Hz / 1ms / 2560 x 1440 / G-SYNC / FreeSync
- LG 34GS95QE-B 3440x1440p 240Hz OLED monitor eladó
- MSI G2412 Gamer Monitor!24"/PS/FHD/170hz/1ms/Freesync-Gsync/
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest