- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
takij
tag
Hali.
Csak az a baj, hogy még böven garis.Akármilyen alap monitor nem hagyom annyiban.
Most még kicsit hagyom hogy romoljon az állapota,aztán bejelentem a Samsung hibabejelentő vonalon.10 kiló feletti termék tehát kötelesek elszállítani javításra.
Ezt annyiszor fogom megjátszani mig jó nem lessz.
Még szerencse ,hogy a régi monitoromat nem dobtam ki.
üdv takij -
erdey_a
addikt
-
Doviziozo
aktív tag
Vidd vissza garba, ez monitorhiba. KB egy 200 forintos alkatrészt cserélnek ki benne. Nekünk főleg a Samsung 793s Samtron 78E moncsik csinálják ezt. Mindet kb. 2005 február-április között vettük. V.mi szériahiba. A nagyker szerviz már nagyon is ismeri a hibát, mert egyből tudják mit kell tenniük. A rossz hírem az az, hogy az eddig javított 6 moncsi azóta nem produkálta ezt a hibát, viszont a legutóbb javított 2, 2-3 hétre rá újra meghibásodott.
-
Nigmata
csendes tag
Haller! nekem is ijen moncsim van, szep a kepe meg minden, csak azok a franya barna csikok ne jonnenek elo neha ...... jobbklikk sarokba feher hatteren ugralnak....eddig kb. 2-3x volt ijen.... amugz nekem is konnekt3d van benne valami 9600as 256mega rammal meg bittel, de valami furcsa eval. version
biossal ...mind1 15ert megerte. Samsungnak irok majd imelt, ha valami viszont alakul feloletek lecci emil cimemre kuldjetek mar infot!
Thnxxx -
ha screenshoton nem látszik, akkor nem videokari hiba. nem is földhurok. új monitorok néha produkálnak ehhez hasonló tüneteket, de az elmúlik egy idő után, és nem ennyire durván. egy digitgépes fotónak jobban örülnék azért, mielőtt aláírom a vallomást. ha ez kivitelezhetetlen, vidd vissza a monitort a boltba, és mondd el nekik, mit tapasztaltál.
-
Ivanhoe
csendes tag
Nincs véletlenül valami elektromos cucc a közelében? TV, hangfal, mikrohullámú sütő stb... Nekem volt egy hasonló gondom egy Philips monitorral amit egy hangfal okozott. Amikor lokalizáltam a hiba okát, megszűnt egy darabig de aztán újra csinálta. Próbáld meg ugyanazt a gépet egy másik monitorral (ha lehet ugyaolyannal vagy hasonlóval) és ha azzal is csinálja akkor a gépben van gáz... Onnan meg tesztelgetheted a hiba okát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest