- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
filmbarát
csendes tag
Tudom, hogy naiv dolog megnyitni ezt a témát, de ki tudja, hátha van valaki aki épp egy ilyen megoldást elképzelhetőnek tart...Testvéremnek Zsoltnak szeretnék segítséget kérni. Ő filmes. Mindent csinál: forgat, vág, rendez, hangmérnök és tényleg csodálatos képességei vannak és 10 év gyakorlata. Vannak már játékfilmjei, rövidfilmjei is, dokuk is...Olyan helyzetbe került, hogy kölcsönadta egy helyre a studio minőségű erősítőjét és az 5.1-es hangrendszerét és azt ott részben elrontották. Így nem tudja használni. Pedig folytatnia kellene a munkát. Abban reménykedek, hogy valakinek kihasználatlanul porosodik egy ilyen jó minőségű rendszer, ami megmenthetné Őt ebből a helyzetből. Ő tudna érte adni forgatást ( pl. reklámfilm, vagy bemutatkozás a youtube-ra vagy honlapra), amit igazán minőségi módon végez el, miután a feltorlódott munkákat elvégezné. Vagy az is lehet Neked van ilyen rendszered, de Neked nem kell film, de ismersz valakit, akinek kell, akkor talán úgy is összehozható lenne! Sajnos most pénzt nem tudunk erre áldozni, ilyen helyzetben vagyunk! Ő kitűnő hangmérnök is, lehetne felvenni hanganyagot is...Mondjuk verseket vagy ismertetőt...Tudom kicsi az esély, de több mint 1 %, és hiszem, hogy valamilyen úton megoldódik ez a feladat, tehát megpróbálom ezt az utat is, mert nagyon szeretem a testvérem! Én a magam részéről fel tudok ajánlani cd borító tervezést, vagy szórólap tervet, mert ezekben gyakorlatom van. Ha sikerülne az
lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest