Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Aktív témák
-
kirkri
addikt
Az enyém pont így van megcsinálva,mint ahogy ricco leírta, hála Flashy kollégának.
Ugyanakkor a hőmérséklet dolognál van egy talány. Jobban mondva kettő is. Az egyszerűbb, hogy az Everestben én nem találok CPU diode értéket, csak sima CPU hőmérsékletet. Hol kellene ennek lennie? Az érzékelő alpontban? De ha jól vettem ki az eddigiekből, akkor ezt nem minden alaplapnál jeleníti meg lehet, hogy az enyémnél pont nem/ Abit NF7-S v2.0/. A másik probléma: Az előlapi hőmérőm szondája a hűtő és a proci közé van úgy becsúsztatva, hogy rögtön a mag mellett ér hozzá a hűtő aljához és az ez által mért hőmérséklet, és az alaplap által mért procihőmérséklet között kereken 10 fok van. Ez nem szokott ingadozni, hanem mindig stabilan „tartja” a 10 fok eltérést. Az alaplapi szondát is feljebb hajtottam egy kicsit, de így is megmaradt a 10 fok. A nagy talány most az lenne, hogy melyik lehet a valós?
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest