- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- OLED TV topic
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- E-book olvasók
Aktív témák
-
kirkri
addikt
Az enyém pont így van megcsinálva,mint ahogy ricco leírta, hála Flashy kollégának.
Ugyanakkor a hőmérséklet dolognál van egy talány. Jobban mondva kettő is. Az egyszerűbb, hogy az Everestben én nem találok CPU diode értéket, csak sima CPU hőmérsékletet. Hol kellene ennek lennie? Az érzékelő alpontban? De ha jól vettem ki az eddigiekből, akkor ezt nem minden alaplapnál jeleníti meg lehet, hogy az enyémnél pont nem/ Abit NF7-S v2.0/. A másik probléma: Az előlapi hőmérőm szondája a hűtő és a proci közé van úgy becsúsztatva, hogy rögtön a mag mellett ér hozzá a hűtő aljához és az ez által mért hőmérséklet, és az alaplap által mért procihőmérséklet között kereken 10 fok van. Ez nem szokott ingadozni, hanem mindig stabilan „tartja” a 10 fok eltérést. Az alaplapi szondát is feljebb hajtottam egy kicsit, de így is megmaradt a 10 fok. A nagy talány most az lenne, hogy melyik lehet a valós?
Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest