- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Arthur Dent #16 üzenetére
''...akkoriban semmi mást nem telepítettem mint windows frissítéseket (SP2-t beleértve). Újratelepítéskor már eleve egy SP2-vel integrált windows xp-t...''
Meg kéne próbálni SP-2 nélkül. -
Arthur Dent
csendes tag
Nekem is van egy ezekhez hasonló problémám. 2 hangkártya van a gépben, egy alaplapi (C-Media) és egy SB Live 5.1 A kettő közül bármelyik produkálja a következőt: egy idő után elmegy a hang, akár zenehallgatás közben, akár filmnézés közben, akár akkor is ha nem csinál semmit a gép. Csak az újraindítás segít.
A fentiekhez tartozik, hogy ezt a konfigurációt, ezekkel a kártyákkal már 3 éve használom, és csak 1-2 hónapja jelentkezett a probléma. Már a windows-t (xp) is újratelepítettem, de a probléma ismét megjelent. Amikor megjelent a probléma, akkoriban semmi mást nem telepítettem mint windows frissítéseket (SP2-t beleértve). Újratelepítéskor már eleve egy SP2-vel integrált windows xp-t telepítettem. Ellenőríztem: nincs új driver az SB-hez (legalábbis a windows update siteon).
Ha bárkinek 5lete van, segítsen! -
AlyArkhon
őstag
Héééé , frissítettem az AC 97-es hangkártyámat , de még rosszabb lett a frissítés !!!
Szóval most mit tegyek , kényszerűen vissza kellett tennem a régi szoftvert!!!
SoundMAX Integrated Digital Audio , alaplapra integrált hangkarim van !
De továbbra sem tudom átállítani menet közben a hangkarimat 5.1- ről stereóba és fordítva sem !!
Please help !!!! -
loxy
csendes tag
na akkor elmondom h mi van : a gép egy erősítővel van ősszekötve, a hangkártyánál lévő jack csatlakozót most néztem át minden rendben érintkezik s a helyén van. Hangkártya elvileg egy mezei Creative SoundBlaster stereo hangkártya, amivel semmi nem lett csinálva, s soha nem volt vele semmi gond.
Mondom nézzük a tvt(de próbáltam másnál sincs hang, mplayer, winamp) aztán nincs hang, kihúz bedug, darabig megy majd megint... Csak már kicsit únom ezt az iterációt
Nem lehet, hogy valami bezavarja a jelet?
Mitől veszhet el a jel?(Fülesen megy) -
loxy
csendes tag
Kábel jó, hangkártya pedig nem integrált hanem egy sb stereó nem új modell. De mondom eddig minden ok volt....
-
loxy
csendes tag
Udv!
Lehet volt már ilyen téma, de azé leírom. Szal :
Hirtelen eddig semmi hasonló megy a gép senki nem nyúl semmilyen hangerő szabályozóhoz és a hang elmegy, majd ha kihúzom a hangkártyából az audió kábelt és visszadugom , akkor lesz megint hang egy darabig.
Van valakinek valami ésszerű magyarázata a dologra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS Magyar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged