Új hozzászólás Aktív témák
-
-
máyköl
veterán
válasz Szten Márs #1698 üzenetére
Talán több is volt negyed óránál.
Remélem mihamarabb megszűnik ez a baj. -
Szten Márs
nagyúr
Egy negyed óráig most is kizárólag 503-at adott...
-
Mateosz
aktív tag
Üdv!
Nálam most volt megint 503...
Pár napja kezdődött a dolog, addig minden rendben volt.
Remélem ezt nem kell megszokni, mert nem igazán lehet..*** Be prepared! ***
-
Igen volt egy kis 503 megint, az nem én voltam. Most tuningoltam a db-szerveren remélem jó lesz.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
föccer
nagyúr
-
Oks, legközelebb majd üzenek valamilyen észrevehető módon.
De a közeljövőben már nem lesz több ilyen éjjeli 503, mert ezekre kb éves rendszerességgel van csak szükség, mint ami tegnap (ma) volt. A többi meg simán azért volt, mert újfajta indexre (fulltext) váltottam a sebesség érdekében, jópár évig biztos nem lesz újabb, így nem kell rajta módosítanom.
(#1688) Lauda: Kikérem magamnak a bácsit, majd max 50 év múlva, ha 70 éves leszek.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Szia!
Én pl nem vagyok fent a facéron
Egyébként meg támogatom kraftxld ötletét, miszerint az előre tervezett leállásokat előre ki lehetne tenni
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
kraftxld
félisten
Nem gond, hogy kieses van, csak a kommunikacion van meg mit finomitani, mert szerintem a PH felhasznalok es a facebook-on a PH-t koveto emberek metszete nem valami sok. Mondjuk valamelyik hirdetes melle azert elferne mondjuk, hogy mittomen jan 1-tol 15-ig 02:00 es 04:00 kozott karbantartas lesz, az oldal valoszinuleg nem lesz elerheto.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
válasz kraftxld #1684 üzenetére
Ööööö, egyrészt hogy írjak / nézed meg úgy, hogy a szerver nem elérhető, másrészt a logoutot kb az olvasótábor 10%-a nézi, harmadrészt meg most egy hajnali 1 órás kiesésért írjak a címlapra pár user kedvéért?
Lehet úgy hangzik mintha tojnék bele a felhasználókba, de hát nem hobbiból kapcsolom le a szervert, hanem Nektek, hogy gyors legyen a jövőben PH!.
De abban igazad van, hogy a RIOS gépházzal kellene valamit kezdeni, erre azt tudom mondani, hogy folyamatban van, talán össze lesz olvasztva a PH! bloggal.
[ Szerkesztve ]
-
Éjjel aludni kéne, nem péházni, főleg nem akkor, amikor olyan mértékű heggesztést csinálok, ami egy órás kiesést okoz.
Amúgy facséra írtam.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz kingabo #1681 üzenetére
Végülis, most nem lassulás volt, hanem telejs kiesés.
kb éjfél magasságától mintha elvágták volana. Hsz írás közben kakuk 503 hiba
Ide jelenne szolágtatót váltani
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
kingabo
őstag
"Nem akarjuk elkiabálni, de úgy fest, megtaláltuk az elmúlt fél év lassulásainak fő okát... " @totyik legfelső sora
Hááát lehet sikerült (elkiabálni), az újabb adag 503-al.[ Szerkesztve ]
-
titán
Megint a webszerver mi?
-
HARDVERAPRÓD
Pörög az oldal ahogy kell és a kereső...Gratula
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Cane
őstag
Látszik hogy sokan vannak, csak 5 perc után jött be az oldal.
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
máyköl
veterán
5200 látogató, anyaég! Volt már valaha ennyi?
-
Ez nem az aminek látszik. De tényleg.
-
félisten
503 percekig itt is.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
máyköl
veterán
Na most 3 percen keresztül nem ment semmi, 503-at dobált.
Meddig fog ez még tartani? -
Воланд
titán
Akkor most már mehetek a modkerbe és zárathatom a topikot mivel megoldódott a probléma?
(#1664) föccer :
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Nagyon leegyszerűsítve, minden egyes apró-keresésnél és listázásnál az igen komplex lekérdezések mindig végignézték az eddigi összes (több százezer) apróhirdetést - teljesen feleslegesen. Keresésnél ez elég para dolog. Persze ez a bug jól el volt dugva, elsőre nem lehetett észrevenni, sőt másodszorra sem. Ezt kijavítottam, aztán még optimalizáltam egy kicsit, hogy tényleg nagyon gyors legyen.
Amúgy a topikokban való kereséseket is optimalizáltam.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Azt lehet tudni, hogy mi volt a bug? Valami időzített indexelés?
üdv, föccer
-
Már elég régóta, sőt igazából már a kezdetek óta. Pantherre csak akkor volt szükségem, ha valamit hirtelen nem értettem, hogy hogyan van a riosban, ez az elején még gyakori volt, de kb augusztus-szeptember óta teljesen egyedül csinálom.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
az előző szerver 4000-ig bírta, szóval 2300-al még szerencse, hogy gyors...
de abban igazad van, hogy valahogy érezhetően gyorsabblezso6 hatalmas grat meg riszpekt meg mittomén még, szóval dobj be egy sört
apró kicsit OFF: mostmár te egyedül viszed a PH! programozását, vagy még Pantherrel közösen?
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Воланд
titán
Szóval akkor nem érzéki csalódás, hogy gyorsabb lett az oldal? (Jelenleg 2343 fő online és még mindig gyors.)
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Na szóval. Most ami volt hiba az a szolgáltatónknál volt, ez 1000%, mert az ő oldaluk se jött be, illetve a levelezésünk se működött, ami tőlem teljesen független. update: Pont most kaptam fülest, hogy tényleg ott van, dolgoznak rajta.
Más: Igen az esti lassulások okát megtaláltam, kijavítottam, az apróhirdetéseknél a kereső egy ősidők óta időzített bombaként bent lévő bugja vacsorázta meg napi rendszerességgel a db-szervert, ezért volt a belassulás, tegnap javítottam - az utóbbi fél év esti belassulását ez okozta.
szerk: mégis leírtam, na.
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz Szten Márs #1652 üzenetére
ott a pont +1
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Воланд
titán
válasz Szten Márs #1652 üzenetére
Nem hiszem. Amikor hajnali 3-kor fent vagyunk olyan nyolcszáz-kilencszáz fő körül még akkor sem szokott ilyen gyors lenni.
Szerk.: Na, de majd kiderül az est hátralévő részében.
(#1655) Lauda: Akkor csak érzéki csalódás áldozata lettem?
[ Szerkesztve ]
-
kingabo
őstag
válasz Szten Márs #1649 üzenetére
Nálam elöbb még ment az aréna: [link], most már nálam is csak a logout.
Nálam azok vannak jobb oldalt. Bár ez Téged nem vigasztal.szerk: a kép 22:40kor készült.
(#1648) maláj: ahh. Most már vki üzeni vkin keresztül, egy blog bejegyzés hsz-ében. Ok, tudom nehéz ilyenkor mindenkit elérni, de nagyon sok törzstag ide jön, ha gáz van, szal egy hsz vkitől, hogy tudnak róla, dolgoznak/anyáznak ők is nem olyan nagy elvárás. Sztem.
(#1650) woland_y2k: ez gyors volt.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
És kész. Ha minden igaz.
lezso6 nem tudom mit csináltál, de ez roh@dt gyors lett, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
-
maláj
addikt
"Meghalt a DNS, nagyon úgy néz ki, hogy a szolgáltatónkkal van baj."
-
kingabo
őstag
A http://www.prohardver.hu/-ra nem jön be az oldal, semmi sem, aréna műxik, onnan írok most is.
szerk: az ITCafé és a GamePod sem működik.
[ Szerkesztve ]
-
-
Azt hittem már alszotok. Amúgy heggesztek, pontosabban optimalizáció megy, a sebességért meg kell szenvedni.
-
Воланд
titán
lezso6 ilyenkor is dolgozol? Volt egy kis 503, de elmúlt.
-
kingabo
őstag
Na most elég hosszan csak 503at dobált mindenütt: lapcsalád oldalai, főoldalak, fórum.
-
kingabo
őstag
válasz WonderCSabo #1629 üzenetére
Akkor mondom másként: egy hír topikjából derül ki a hír írójától, hogy egy frissítés miatt jöttek az 503ak, nem pl innen.
-
Lenry
félisten
válasz WonderCSabo #1625 üzenetére
Pali szerint frissítettek, de már kész, úgyhogy elvileg nem lesz több 503
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
WonderCSabo
félisten
Most már jónak tűnik, kösz!
-
törölt tag
Duplán ment el :/
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Pontosan 503
Pont most írok egy irományt a Comodo Dragonról , még a kapcsolatokat sem tudtam létrehozni
A szokásos 5 lapos memteszt az 5 böngészővel meg rémálom volt
-
vans?
őstag
503 orrba-szajba.
hábm bábm
-
@rglaaf
veterán
ph fő oldal rendben gyorsan bejön de topicra kattintva 503
PSN:BiZzare_0 ️
-
EmberXY
veterán
válasz WonderCSabo #1614 üzenetére
Nekem is 503-at dobál, ahol pedig nem, ott nagyon lassan töltődik...
Tud valaki valamit?Up the Irons!
-
joshua7
veterán
Dupla...
Rossz ez onnan is...[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
joshua7
veterán
Nálam a mobilarénán keresztül jobb a helyzet, de a prohardver.hu csak 503-akat dobál.
Semper Fi
-
mephi666
nagyúr
k*rva 503... legalább annyira rossz, mint a menstruáció: "service unavailable"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
WonderCSabo
félisten
-
dízelracer
őstag
válasz WonderCSabo #1614 üzenetére
10ből nálam 7-8x 503.
-
WonderCSabo
félisten
503-akat dobál állandóan!
-
kingabo
őstag
Már most is minden második lekérés 503. Mi lesz itt este?
szerk: (nokia) 3210-en vagyunk benn.
[ Szerkesztve ]
-
Na, megvan a lassulás egy lehetséges oka (a mérési eredményeim szerint):
A hardverapró keresőjét nagyon-nagyon sokan használják, ráadásként még viszonylag lassú is, úgyhogy ma éjjel ez optimalizálva lesz. Holnap este kiderül, volt-e értelme.
[ Szerkesztve ]
-
kaller1
veterán
válasz WonderCSabo #1606 üzenetére
esténként megint belassul
Lehet estére elfárad, és rátör az álmosság.
.::> <::.
-
Azon vagyok, hogy kiderítsem miért lassul be esténként a site, ügyködök a motoron, így lehetnek kihagyások, 503-ak meg bármilyen errorok. Légyszi írjatok, ha valami furát láttok, illetve belassulást.
Írjatok nekem privit, ha nagyon türelmetlenek vagytok, s mondom mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500