- RAID
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Házimozi haladó szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bizi990
senior tag
Nem látom hol ignoráltalak volna benneteket.
Nekem a kép alapján nem volt egyértelmű a két foglalat, míg nem hívtátok fel rá a figyelmemet.
Mint írtam is tájékozódni próbáltam (sikerrel, amiért ismételten köszi) mielőtt beszélek eladóval, hogy ne tudjon megvezetni. A beérkezett infók után felhívtam és akkor mondta, hogy hát igen, mégse ez a lap. Ha tudom, hogy más van neki szemben azzal amit állított, akkor nyilván nem kérdezem meg tőletek.
bizi -
-
Rover623
félisten
Ebből vagy az következik, hogy nem ilyen lapja van vagy az hogy van multifunkci foglalat, amiről én nem hallottam, de mivel láma vagyok ehhez, ezért még lehet.
A mondatod harmadik részében foglaltak alapján tartózkodj a magyarázatok kitalálásától...
Tisztelj meg minket azzal, hogy ha már megkérdezel minket - feltételezve ezzel hogy mi értünk hozzá, te meg nem - akkor el is fogadod amit mondunk...de ha minket ignorálsz is (megteheted, természetesen), legalább a gyártót ne hülyézd le...
Az eredeti kérdésed így szólt: a linkelt lap működik-e DDR és SD memcsivel is...a válasz igen!!!
Kész, vége...nincs apelláta, nincs találgatás...
Azt már mi nem tudhatjuk, hogy az ''eladónak'' milyen lapja van...lehet hogy ilyen, csak olyan láma hogy még azt sem tudja mi van a birtokában és/vagy képtelen egymástól megkülönböztetni a két foglalattípust...
És természetesen az is elképzelhető, hogy egyáltalán nem ilyen lapja van...vagyis elbeszéltek egymás mellett, és minket is feleslegesen futtatsz...
Javaslat: határozzátok meg egyértelműen az alaplap típusát...
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
Bakker...
Ha a linkelt lapja van, akkor tuti! A gyártó nem hülye...
Egyébként világosan látható a 2+2 (ráadásul eltérő színű) foglalat...!
Ha meg az eladó állítja hogy csak DDR megy bele, mert csak egyféle foglalat van rajta, akkor teljesen egyértelmű hogy nem arról az alaplapról van szó, mint amit linkeltél...
Ha meg olvastad azt a leírást, akkor hogy kérdezhetsz olyat hogy ''DDR és SD mehet egy foglalatba''...?
SD - 168 láb, 3.3V
DDR- 184 láb, 2.5V
Elég világos, nem...? -
bizi990
senior tag
Hali!
Kicsit láma vagyok ezekhez a dolgokhoz, ezért segítségeteket szeretném kérni, hogy a linken szereplő lap csak ddr-el vagy esetleg sd-vel is megy?
[link]
bizi
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Óra topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- RAID
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Mozilla Firefox
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest