- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini-ITX
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Plazma TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Ebből vagy az következik, hogy nem ilyen lapja van vagy az hogy van multifunkci foglalat, amiről én nem hallottam, de mivel láma vagyok ehhez, ezért még lehet.
A mondatod harmadik részében foglaltak alapján tartózkodj a magyarázatok kitalálásától...
Tisztelj meg minket azzal, hogy ha már megkérdezel minket - feltételezve ezzel hogy mi értünk hozzá, te meg nem - akkor el is fogadod amit mondunk...de ha minket ignorálsz is (megteheted, természetesen), legalább a gyártót ne hülyézd le...
Az eredeti kérdésed így szólt: a linkelt lap működik-e DDR és SD memcsivel is...a válasz igen!!!
Kész, vége...nincs apelláta, nincs találgatás...
Azt már mi nem tudhatjuk, hogy az ''eladónak'' milyen lapja van...lehet hogy ilyen, csak olyan láma hogy még azt sem tudja mi van a birtokában és/vagy képtelen egymástól megkülönböztetni a két foglalattípust...
És természetesen az is elképzelhető, hogy egyáltalán nem ilyen lapja van...vagyis elbeszéltek egymás mellett, és minket is feleslegesen futtatsz...
Javaslat: határozzátok meg egyértelműen az alaplap típusát...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Diablo IV
- Asztalos klub
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest