- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #16446 üzenetére
Ez így igaz! Nekem személy szerint nagyon élvezetes a csapatjáték, éppen ezért talán már 3-3-ba is belevághatunk felőlem, de az baszott nagy lenne, ha lennénk vagy 10-10-en!
Mondjuk ahhoz már elkéne egy igazi irányító, aki a stratégiát kitalálja.
Beszerveztem 3 embert, de 2 csak hétfőn, vagy kedden kapcsolódik hozzánk, Szabika meg már aktív (eredeti Crysisszal), csak a hétvégén gyerkőcözik...
Jó lesz ez, mert egyre többen leszünk, és akkor majd lesz lehetőség nem csak éjszaka játszani.
Nem csak te vagy naplopó, én is sokat vagyok otthon napközben, mikor éjszakás vagyok pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest