Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Valami baja van a tápomnak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Videószerkesztés
Új hozzászólás Aktív témák
-
default.
őstag
Sziasztok!
Az egyik általam követett youtube csatornán az úriember a btc 21 hetes mozgó átlagárára hivatkozik, (21 EMA vagy WMA-ez utóbbi azt hiszem a súlyozott áltlagra utal) mint amiről valószínűleg "visszapattan" majd a btc árfolyam. Na most én kerestem ilyen görbét, de nem találok/nem értek hozzá eléggé. Tudnátok ebben segíteni? Bár gyanítom, hogy lehet, hogy elhagytuk már ezt a szintet olyan $29k környékén...? Minden infót hálásan köszönök!
Üdv -
default.
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Köszönöm!
-
default.
őstag
Tisztelt kollégák, melyik váltót ajánljátok az alábbi szempontok alapján?
- Magyar bankszámláról tudok vásárolni, nem tudom, hogy pl. EUR-ban (SEPA) olcsóbb befizetni, mint ha USD-ben tenném?
- Elsősorban USD-BTC párt használnék, illetve néha altcoint is adnék-vennék
- Ritkán indítanék tranzakciót, mondjuk átlagban havonta egyet
- Jó lenne az alacsony withdrawal fee, mert hardware wallet-ben tartom a koinokat, és szeretném minden alkalommal visszatenni a tárcába a cuccost...Nagyon köszönöm a tippeket, tapasztalatokat
Üdv
-
default.
őstag
Tisztelt kollégák, aki Trezor-t használ, hogyan szokott crypto-t vásárolni/eladni?
Alapvetően holder vagyok, és elsősorban vásárolni szeretnék (havi rendszerességgel), és a Trezor-ban tartani a cuccot. Illetve jó lenne olykor "tradelni" vele, tehát átváltani USD-be, vagy altcoinba... Mit tanácsoltok?
Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat!
Üdv -
default.
őstag
Sziasztok!
Ha szeretnék rendszeresen pl. BTC-t vásárolni, erre a célra jó lenne egy Revolut fiók?
Ha jól értem, mindenféle díj nélkül tudnék váltani akár forintról, dollárról BTC-re, igaz?
A fentitől függetlenül a másik kérdésem: ilyenkor hol tárolódik a vásárolt kripto? A számlához tartozik egy kripto wallet? Ha igen, akkor ez egyben megoldja "nem tartjuk a pénzt váltón" c. gondot is?Minden informatív hozzászólást előre is köszönök,
Üdv!
-
default.
őstag
Sziasztok!
Cryptoból szeretnék USD-t vagy EUR-t (mindegy melyik) kiutalni devizaszámlára. Egyszeri alkalom lenne, és kb. 1000 USD értékben. Mit ajánlanátok erre, melyik váltót/weboldalt?
Köszönöm szépen előre is!
Üdv
-
default.
őstag
Új hardware wallet a piacon: BC VAULT
Érdekes kis eszköznek tűnik..
-
default.
őstag
Sziasztok!
Trezor One / Ledger Nano S között vacillálok, és az lenne a kérdésem, hogy van-e valamelyikre olyan applikáció, amivel valamilyen módon $-t vagy €-t tudnék kiutalni valahova?
Köszönöm, üdv! -
default.
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Köszi! Nekem is elég lesz a nano S, egyébként az 22 appot tud, csak nem tudtam, hogy mi az összefüggés az appok és a koinok között. Most már értem: egyféle érme=egy app.
A nano S kábele egy mezei micro usb kábel, vagy a ledger oldali végén speciális csatlakozó van? Köszönöm! Üdv -
default.
őstag
Sziasztok!
Ledger-ről lenne pár kérdésem, már átböngésztem az oldalukat, de nem kaptam választ:- Tudok kriptoban fizetni, ha rendelek egyet?
- Ezt az ún. "Ledget OTG kit"-et szükséges megvenni? A készüléken speciális csatlakozó aljzat van?
- Mik ezek az applikációk, amiket telepíteni lehet rájuk? Ez összefügg azzal, hogy milyen koinokat tud tárolni?
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Üdv
-
default.
őstag
Szervusztok! Tudom, hogy sokadjára kérdés, de egy kicsit mégis egyedi: mi a legegyszerűbb módja Binance-en lévő USDT-mből EUR-t kivenni? Tulajdonképpen utalni szeretnék egy osztrák srácnak, akitől veszek egy hangszert. Esetleg USD-be, vagy PayPal-re kéne átutalnom? Vagy hogy lenne a legegyszerűbb?
Köszönöm szépen előre is.

Üdv! -
default.
őstag
Szervusztok!
Szeretnék egy biztonságos walletet. Barátkozom a gondolattal, hogy beruházzak egy Ledger-re.
Melyik a legolcsóbb ezek közül? Illetve a honlapjukon nem találtam, hogy pl. LTC-t tud-e a legolcsóbb?
Általános tanácsot is elfogadok ezzel kapcsolatban, illetve, hogy ha használtan venném, mire kell figyelnem?
Illetve, érdemes-e Ledger-re áldozni egyáltalán, vagy van megbízható online wallet is? (A papír walletet most nem szeretném)Köszönöm előre is, üdv!

-
default.
őstag
Sziasztok!
Margin Funding ügyben mi az álláspont? Volt, aki próbálta már?...Gondolom csak nagy tőkével lenne értelme, igaz?
Köszönöm, üdv!
-
default.
őstag
Sziasztok!
Szeretnék kivenni a BTC-mből USD-ben egy ismerősöm devizaszámlájára.
Legegyszerűbb/legolcsóbb megoldás lenne pl. a cryptopay.me?
Kb. mennyi idő a BTC átutalás, illetve az USD átutalás a bankszámlára?Köszönöm előre is!

-
default.
őstag
válasz
madpapa
üzenetére
Pedig elég egyszerű..
Ha valamit kétszer olyan nehéz / kétszer annyi időbe telik előállítani, és a kereslet állandó marad, akkor az ára is felfelé mozog többnyire. A kérdés, hogy az LTC-nek a kereslete fennmarad-e, vagy arányosan kevésbé csökken-e, mint a felezés előtt.
Ha szétnézel ilyen csoportokban/fórumokon, mindenki emelkedésről beszél. Én óvatosan közelítek a témához, próbálok információt gyűjteni.. -
default.
őstag
Szerintetek a Litecoin a jutalom felezés miatt mindenképp felfelé fog menni? Van annyira hasznos, hogy "kibírja" a díjfelezést és felmenjen az árfolyama? ... A véleményetekre vagyok kíváncsi, a varázsgömbös fárasztással kérlek kíméljetek..

-
default.
őstag
Nos, a Binance chat support most végre választ adott a kérdésre: nem rég óta már csak az ERC20-as blokkláncú Tether-t támogatják, ez lehet a legvalószínűbb oka annak, hogy a tranzakció el sem indul a Bittrex-ről hibás címre hivatkozva, ahogy mepet kolléga írta. Tehát úgy néz ki, a Bittrex-en lévő USDT-m Omni láncon fut (gondolom).
Nem égető a probléma, mert a zsetonom nagy része eleve a Binance-en van épp, ez akkor marad a Bittrex-es tárcában.. Mindenesetre érdekes ez a dolog, ennyire még nem mélyültem bele, picit magas
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek.
Üdv!
-
default.
őstag
válasz
tom120514
üzenetére
mepet: értem, köszönöm.
tom120514: Nos, a Binance-en van USDT-m. Rámegyek, hogy Deposit, és kiírja ezt a címet. Már többször csináltam, és igen, kimásolom, és le is ellenőriztem többször a címet, és stimmel.. Szóval tényleg fura a dolog.
Ezek szerint mégis a Binance a hunyó ebben? -
default.
őstag
Srácok, tegnap este Bittrex-ről Binance-re küldtem kb. $100-nyi USDT-t magamnak. Azóta sem érkezett meg a Binance-es pénztárcámba, pedig azt olvastam, kb. 60 perc a tranzakciós idő.. vagy rosszul tudom?
Hol tudnám ellenőrizni a tranzakciót, és melyik wallet címmel?Köszönöm szépen előre is!
-
default.
őstag
válasz
Vektast
üzenetére
Én is valami ilyenre gondoltam, alapból hold-er vagyok, de anno olyan szerencsétlenül jött össze nekem minden, hogy egyelőre futok a pénzem után. Gondoltam, hogy lesz még lent a BTC, úgyhogy lassan én is készülök eladni, aztán lejjebb visszavenni. Hátha sikerül egy picit dagasztanom a 0,15 BTC-men

-
default.
őstag
válasz
Vektast
üzenetére
Igen, én is hosszú távra játszom, csak viszonylag kis pénzem van benne (ennyit tudtam beletenni), eredetileg bányásztam, aztán eladtam a vasat fillérekért, és átraktam BTC-be. Próbálom kicsit forgatni, hogy több legyen, mikor majd egyszer jóval többet fog (?) érni. Jelenleg tartom, de jó lenne tudni, honnan esik le, hogy esetleg eladjam és az "alján" visszavegyem.. Hát, ezen morfondírozgatok
... -
-
default.
őstag
Köszi mindenkinek! Visszavettem a BTC-t, mellé egy kis LTC-t is

-
default.
őstag
Sziasztok. $7790k körül adtam el a BTC-met.. Érdemes lehet még beszállni egy BUY-al?
Csak a véleményeteket kérem, a döntést természetesen magamtól fogom meghozni.
Köszönöm szépen!
-
default.
őstag
Tisztelt Kollégák!
Tudnátok segíteteni értelmezni ezt az ábrát? A képen a Live Coin Watch BTC-USDT mai napi árfolyama látszik. (2 óra eltolódással). A volument nem igazán értem. A lila sávjában arra gondolok, hogy azért nőtt meg a volumen, mert elkezdett esni az árfolyam, és sokan (vagy kevesen sok pénzzel) eladtak. De ami utána van (kék sáv), ott miért "maradt meg" a volumen? Mert ha továbbra is mind eladás lenne, akkor zuhanna tovább az árfolyam, nem igaz? Tényleg kezdő vagyok a témában, köszönöm előre is! Üdv -
default.
őstag
válasz
Black-core
üzenetére
Köszi szépen, megnézem.
-
default.
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Értem, köszönöm mindenkinek!
Egyébként létezik olyan megoldás, hogy kvázi walletből tudjak kereskedni? Valamelyik exchange nyújt ilyesmi szolgáltatást? És/vagy olyan, amiről közvetlenül tudok utalni $-t vagy €-t, mondjuk mint ha PayPalon lenne a zsé?
Tudom, f@s#ságokat kérdezek, nézzétek el nekem

-
default.
őstag
válasz
tom120514
üzenetére
Igen!
Először ki akartam venni belőle, vagy valamilyen módon átkonvertálni (fiat) fizetőeszközre, de közben rájöttem, hogy én most belevágnék egy ilyen ide-oda körbe, mármint most így egyszer. Akár ha pár $-t keresek vele, az is megéri nekem, mert izgalmas, meg a sikerélmény miatt

-
default.
őstag
Hello srácok! Egy együgyű kérdésem volna felétek: amikor BTC-t adtok el, akkor mire érdemes cserélni? USDT elég megbízható? Kb. (gondolom) pár hónapig tartanám abban a kriptot. Köszönöm előre is a tanácsokat.
Üdv!
-
default.
őstag
Sziasztok!
Mit gondoltok, érdemes eladni most a BTC-t? Gondolom fog ez még esni bőven..
-
default.
őstag
Szervusztok!
Binance-en volt pár apró, vacak coinom, gondoltam egyet, és átkonvertáltam mindent BNB-be. Ezen kívül van még egy kevéske (0,24) ETH is az exchange-en. A BNB ugye csak ETH-val van párban ha jól látom.
Kérdésem tehát: mit gondoltok a BNB-ről? Mivel mozog együtt leginkább? Közép-hosszú távon érdemes vele foglalkozni? ... Mivel a fent említett BNB-be konvertálást kb. 2 hete csináltam, így az ETH-hoz képest igencsak megerősödött. Érdemes esetleg most átrakni ETH-ba? Vagy gondoljátok, hogy inkább még növekedni fog? Mennyire stabil ez a BNB?Az építő jellegű válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Üdv! -
default.
őstag
Sziasztok.
Van rá esély, hogy ENG és ICX közül valamelyik még ugorhat majd, akár a távoli jövőben?
Van bennük néhány dollárom, gondolkodom, hogy menjen minden BTC-be, vagy meghagyjam őket...
Még egy kérdés: XRP-t amúgy tartanátok/vennétek mostanság? (Kisebb mennyiségben)Köszönöm előre is, üdv!
-
default.
őstag
Sziasztok!
Kb. 1 hete eladtam bányászatból megmaradt kártyáimat. A vevő a praktikum kedvéért XRP-ben fizetett.
Az volna a tiszteletteljes kérdésem, hogy miben tartanátok nagyrészt a kriptot, BTC-ben, ETH-ban, esetleg XRP-ben.. Érdemes most váltanom BTC-be? Az XRP/BTC most elég jól áll, ahogy látom, tehát esetleg vehetnék BTC-t az XRP-m egy részéért..Minden tanácsot meghallgatok, köszönöm szépen előre is!
Üdv -
default.
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan weblapról/alkalmazásról, amibe ha beírok egy konkrét, pontos BTC/USD árfolyamot, akkor kiírja/megjeleníti azokat az időpontokat, amikor adott tőzsdén pontosan ennyi volt az árfolyam? ...
Köszönöm, üdv.
-
default.
őstag
Sziasztok!
ETH-ra a mai napon további emelkedésre, vagy inkább stagnálásra/csökkenésre számítotok a jelenlegi $470 szinthez képest?
-
default.
őstag
Amikor először beléptem a Bittrex oldalára, egyértelmű volt, hogyan tudok ETH-t befizetni, ez ha jól emlékszem sikerült is, de nem tudtam PAY-t vásárolni. Megkerestem az ETH marketet, és ott kiválasztottam a PAY-t, de nem láttam BUY vagy SELL gombot sehol.
Ebben tudnál egy kicsit segíteni?Köszönöm,
Üdv -
default.
őstag
Sziasztok, Bittrex-en valaki fent van közületek? Lenne egyszerű kérdésem ETH deposit és PAY vásárlás ügyében.
Köszönöm, üdv -
default.
őstag
Hello, TenX (PAY) coinról van valami vélemény / info? Vagy valaki esetleg tart ilyet?
Köszönöm,
Üdv! -
default.
őstag
Sziasztok!
Binance-en a Trade History-ban tényleg nem lehet átállítani, hogy a vásárolt coinok árát pl. USD-ben mutassa?
ETH-ért vettem pár coint, és szeretném megtudni a vásárláskori árát USD-ben..Live Coin Watch-on szeretném megadni a portfoliomat, de most egyesével visszanézni minden egyes vásárlást, hogy másodpercre pontosan akkor épp mennyit ért az ETH, amiért vettem, az kicsit most feldúlna lelkileg..
Köszönöm,
Üdv! -
default.
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Értem, köszönöm.
zichie: köszönöm.
-
default.
őstag
Azt hiszem, értem. Tehát a lényeg, hogy kerestél egy olyan krpito párt, ahol nagyobb az ingadozás, mint egy kripto-fiat párnál, és ezt használtad ki a beállított eladás/vételekkel? Ha így van, akkor Binance-en vagy Poloniex-en nem lehet találni ilyesmi párt? Illetve ugyanezt megcsinálni pl. ETH/USD-vel nem lehet? Mármint értem, hogy kisebb az ingadozás, és a profit is ezáltal, de maga a technika, hogy beállítasz egy vételt alacsonyan és egy eladást picivel magasabban, az működhet itt is, nem?
Köszönöm!
Üdv -
default.
őstag
Értem, és igazad van. Eddig úgy voltam vele, hogy csak bányászom, és tartom, akár 1-2 évig, amíg fel nem megy megint min. $1500-ra, vagy a fölé.
Ugyanakkor nagy a kísértés, hogy a kibányászott kriptoval kezdjek is valamit, és nekem izgalmas volt, hogy regisztráltam Poloniex-re, meg Binance-re, hogy végre én is trade-elhessek.
Összegezve a dolgot: egyáltalán nem is ajánljátok a daytrade-et, vagy ha igen, milyen kondíciókkal?Azt megértettem, hogy legyek következetes, tehát ha eladtam $515-ön, akkor ne vegyek rá $535-ön.
De ezen kívül, hogyan lehet mégis heti $10-20-t keresni, ha van 1 ETH-m?
remélem nem tűnök makacs noobnak, tényleg csak szeretném kicsit forgatni a pénzem.Köszönöm szépen,
Üdv!Danex: Értem, köszönöm.
-
default.
őstag
"...néhány 10$-os árfolyamnövekedések meglovagolásánál meg a marketbuy-ok fee-jei elviszik a
profitodat."De pl. Poloniex-en csak 0,1 - 0,2 % a fee. Mármint ha jól értem, akkor ha mondjuk eladok 1 ETH-t $1000-ért, akkor $2 lesz a fee, igaz? De ha visszaveszem $980-on, akkor meg lesz 0,98 vagy $1,96 a fee. Tehát még mindig jóval többet kerestem egy $10-20-os eséssel, mint maga a fee. Vagy félreértek valamit?
Yutani: Köszi, igyekszem

-
default.
őstag
válasz
namilegyen
üzenetére
Igen, azt szeretnék. Csak egyelőre nem tudom, hogy kezdjek hozzá.
Most $535-ön visszavettem az $515-ön eladott 0,5 ETH-mat, így jelenleg sikerült elérnem $10 veszteséget
Nem tudom, mihez lehet viszonyítani a daytrade-nél.. tényleg csak apránként gondoltam, hogy pár dollár naponta az már tök jó lenne, de még ehhez is kicsi a tudásom...
-
default.
őstag
válasz
namilegyen
üzenetére
Ezt a mondatot nem tudom értelmezni. A daytrade az napi kereskedést jelent, nekem meg kriptóm van, amivel tudok kereskedni. Mással nem tudok, mert másom nincs. Szóval nem teljesen értem, mire gondoltál.
-
default.
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Csak viccből írtam 10.000-et. Egyébként most kezdtem el foglalkozni a kereskedéssel, és még nem tudom pl., mi az az "RSI"..

Egyébként eddig nem adtam el semmit, 1,5 ETH-m van, abból 0,5-öt adtam el $515-ön.
Nekem is az volt a stratégiám, hogy csak tartom, tartom, de most úgy voltam vele, hogy ha közben kicsit kereskedek óvatosba, picit lehet még keresni vele, főleg, hogy az utóbbi időben fel-le mászkált egy hét alatt 50 dollárokat, vagy mittudomén, szóval ha napi $3-5-t tudnék vele akasztani, annak nagyon örülnék
.... -
default.
őstag
Jajj, jaj. Tegnap végrehajtottam életem első kritpo kereskedését. Rosszul kezdődik.

$515-ön eladtam 0,5 ETH-t.
Gondoltam, csak visszaesik $480-$490 közé, és akkor majd visszaveszem. Csak pár dollárt akartam keresni
Hát, erre nem elkezd emelkedni?
-
default.
őstag
válasz
namilegyen
üzenetére
Úgy értem, pl. Binance-en nincs ilyen funkció például?
Telefonra a Blockinfo nevű appot használom, de oda ugye kézzel kell beírogatnom, hogy miből mennyim van. -
default.
őstag
Szervusztok.
Ismét egy amatőr kérdéssel jelentkezem
Ha pl. Binance-en vagy Poloniex-en vásárolok valami ICO-t, COIN-t, akkor tudom valahol követni, hogy a vételi árhoz képest éppen hány %-ot esett, vagy nőtt az adott kripto értéke? Úgy értem, hogy pl. veszek monjuk ZIL-t $10-ért, és kiírja valahol, hogy az most nekem éppen $11-t ér, vagy $9-et... Értitek...
Köszönöm előre is,
Üdv -
default.
őstag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Köszönöm szépen a kimerítő választ! Most sok mindent megértettem.
butch3r: köszönöm!
-
default.
őstag
Szervusztok.
Átutaltam Poloniex-re töredék ETH-t, pár percen belül meg is érkezett (ennek örülök), viszont egyrészt Jaxx-en még mindig az utalás előtti mennyiséget írja ETH-ből (mintha nem vonta volna le), illetve most próbáltam Binance-re is utalni 0,3 ETH-t, de folyton azt írja a Jaxx, hogy "Transaction failed".
Ilyenkor meg kell várni, míg magához tér, levonja az előző utalást, és akkor engedi a következőt?Köszönöm előre is,
Üdv! -
default.
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Köszönöm, elolvasom.
LámaZ: : ) így van, türelem tornaterem -
default.
őstag
Köszönöm a választ. Az általad leírt részt nagyjából megértettem, de még arra volnék kíváncsi, vajon a tőzsdéknek, ahol csak USDT van, és nincs USD (Poloniex, Binance, stb.) miért érdekük, hogy dollár helyett Tether legyen?
Illetve nekünk, kereskedőknek nem sokkal biztonságosabb-e egy olyan váltón üzletelni, ahol közvetlenül USD párokkal lehet kereskedni? Mert hogy ugye a dollár elég stabilnak számít, már amennyire.. (legalábbis egy bármilyen kriptóhoz képest..) szóval érted, mégis csak egy FIAT pénz. (Jól értem egyáltalán?)Köszönöm türelmed,
Üdvözlet a távolból
/default.
-
default.
őstag
Sziasztok!
Lenne egy naivnak tűnő kérdésem..
Ugyebár Poloniex-en, és, ha jól látom Binance-en is "csak" USDT-re lehet váltani a többi crypto-t, közvetlenül USD-re nem. Na, most jön a kérdésem: ki garantálja, hogy 1 USDT = 1 USD? És azt, hogy ez így is marad? ...
Vagy ez úgy van, mint az "összes többi altcoinnál", hogy: "-senki!", és ez is csak bizalmi alapon működik?
Egyébként lényegében mi értelme van az USDT-nek? Pont az, hogy bármikor mondhatják, hogy mostantól 1 USDT=0 USD? Nem teljesen világos
Remélem nem totál baromság a kérdés, most kezdek csak belevágni a kereskedésbe..

Köszönöm,
Üdv! -
default.
őstag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Bocsi, hogy beleizélek ide, Binance-ről walletbe ugyanúgy vissza tudom utalni pl. ETH-t, ETC-t, mint a Poloniexről?
Tehát érdemesebb lenne Binance-en tradelni Polo helyett? Kevesebb a fee?Köszönöm!
-
default.
őstag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Köszi! Megnéztem, kiírja, hogy 2 nappal ezelőtti tranzakció, Block number, minden.
Ez azt jelenti, hogy a Poloniex-nél akadt meg a tranzakció? Ha valami gebasz lenne, azt onnan tudnám, hogy itt valami hibaüzenet fogadna az adatok helyett?Köszönöm
üdc -
default.
őstag
válasz
default.
üzenetére
Nem ismertem eddig, de a hozzászólásod alapján megpróbáltam.
Persze lehet, hogy rossz adatot másoltam be ide
Megnéztem Jaxx-en, de onnan levonta. Poloniex min. ETC deposit=1 ETC.
A Jaxx -ben a Transaction Details-ból melyik sort kell megadni a Blockexplore-nak?Köszönöm

Üdv -
default.
őstag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Hű, azt nem ismerem. Még csak most kezdek ismerkedni a tranzakciókkal meg a kereskedéssel..
Bemásoltam oda a keresőjébe ezt a tr. azonosítót, de azt írja: "no matching record found" -
default.
őstag
Sziaszok!
Egy kis segítségre lenne szükségem:
Jaxx wallet-ből utaltam ETC-t Poloniex-re, kb. két napja, még nem érkezett meg.
Írtam is nekik egy ticket-et, ahogy javasolni szoktá(to)k, hogy mi újság a coinommal, és nem értem, hogy most még itt nekem valamit ki kellene töltenem? Vagy mi ez itt?
A Statusnál egyébként "Being processed" van kiírva.
Csak várjak türelemmel?Köszönöm előre is,
Üdv! -
default.
őstag
Szervusztok, egy gyors buta kérdés: Poloniex-ről lehet átutalni USDT-t egy másik váltóra?
Köszönöm, üdv! -
default.
őstag
Sziasztok!
ETH-t és ETC-t szeretnék BTC-be váltani. Most érdemes lehet, mielőtt nagyon felmegy megint a BTC?
Illetve az igazi kérdés, hogy livecoinwatch.com-on vagy GDAX-on vagy Poloniex-en van olyan nézet, hogy ETH/BTC vagy ETC/BTC arányt lássak?Köszönöm előre is a türelmet,
Üdv
-
default.
őstag
Sziasztok!
Mik a legajánlottabb wallet-ek? Egyelőre még nincs szükségem hardwere walletre, jelenleg Jaxx-et használok, de kíváncsi vagyok, ti mit ajánlotok/használtok...
Kérlek azt is írjátok le, miért pont azt használjátok, amit.Köszönöm szépen!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Gitáros topic
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- BMW topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford topik
- Autós topik
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

köszi, de azt hiszem ennyire még nem zavar a dolog.
Ugye nem baj, ha ezekre nem reagálok érdemben? .. Nem sértődsz meg? ...