- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakto
őstag
válasz
szekra #18349 üzenetére
Van egy Exodus Walettem.
Tartok ott némi Solana-t és ATOM-ot.
Kipróbáltam ezt a Staking funkciót. De miután unstake megvolt nem tudom váltani csak egy részét. Pl van 50e ft értékben ATOM megpróbáltam átváltani SOL- ra nem engedi az egészet csak 9xxx Ft-t és ezt nem értem hogy miértDe a SOL-t se tudom átváltani ,csak egy részét engedi.
Remélem érthető volt -
Frozen
addikt
válasz
szekra #18226 üzenetére
Nem
Most szabadult volna fel a napokban az eth stakelés eladási zárlat, viszont az eth a jelenlegi körülmények miatt nem tudja ezt megtenni ezért március környékén érkezik majd egy frissités ami elvileg megoldja ezt a gondot és akkor tudnak majd eladni azok akik korábban lekötötték a pénzüket. -
-
kenwood
veterán
válasz
szekra #17375 üzenetére
Bond/Barnbridge 18.3$
Elotte ment egy 6X-et 1-2 het alatt. Napi 10-20-30% ingadozassal. Belevettem a napi minimumnal, ez 90-95%-ban mukodik, azt a 70-80% esest, ami novemberi csucs ota volt az altoknal, ezzel a metodussal 50% ala tudtam szoritani. Most nem jott be
Az altalanos eses sem lenne gond nekem,mert hosszutavon gondolkodom, BTC-ben nezem a portfoliot,es 15K-s BTC-nel mar joval 18$ alatt is "nullan" lennek.
Ami pozitivum, hogy elvileg keszul a Barnbridge v2. Ami negativum, hogy a Twitteren 2 hete nem volt erdemi bejegyzes, es a pump alatt maga a fejleszto is lenyilatkozta, hogy nem tudja,miert volt,illetve CMP-n azt irta 1-2 ember,hogy a pump tetejen a fejlesztok baromi sok coint eladtak. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekra #15615 üzenetére
Igen stepn projekt, nem néztem utána most miért ugrott meg ennyire. De elég jól beindult, forgalmakat nézve, szeretik...
Már 0.11-nél is gondolkodtam rajta veszek, de végül 0.34-nél ugrottam bele.
Illetve MPowerPH kollégának köszönhetem, mert miatta gondoltam meg magam ALPINE-ról...
-
Kobe
veterán
válasz
szekra #15467 üzenetére
Ezt ertem, nyilvan senki nem masert tart coinokat.
De azt is ertsd meg hogy a roadmap es a whitepaper alapjan ez a token jelenleg 1 centivel nem tobb, mint diablos / wowos / lost arkos, akarmilyen in-game valuta.
Azoknal meg kb torvenyszeru az arfolyam bekasegge ala zuhanasa mert a nepszeruseg felfutasaval jon azsia es az X millio AI / bot, amivel neki allnak tomegesen farmolni es fillerekert eladni (kvazi "banyassza").
A korlat nyilvan a token korlatozott darabszama lesz majd, de annyira meg nem egy jo jatek hogy azt mondjuk a benne levo token tobbet er mint az egesz topnotch jatekfejleszto cegek allezusammen....egy ido htan ezek ilyen filleres szintre allnak be -
MPowerPH
félisten
válasz
szekra #15190 üzenetére
Nem 1 coinba tolta, hanem szet volt szorva a portfolioja. Ellenben nem talalta el azt a par darabot, amibol lett is valami. Amit meg eltalalt, az tuzoltasra volt eleg, mert neha azert realizalt profitot, hogy nem menjen minuszba.
Az teny,100k -val is lehet csodat tenni. -
MPowerPH
félisten
válasz
szekra #15188 üzenetére
Nekem is van egy egyebkent tok gazdag ismerosom, aki 10 millioval kezdett jatszadozni, ugyan igy shitcoinokkal. Jol indult, de 3 honap utan a 10 milliobol ~2.5 maradt meg neki.
alaposan melle lehet nyulni ezzel is. Neki nem szamitott, egyebkent is fekete penz volt, itt akarta tisztara mosni.
-
MPowerPH
félisten
válasz
szekra #15152 üzenetére
Melyiket? A sok orosz oligarcha vagyonat szepen sorban zaroljak... Aki tudja, az menti a penzet. Szerintem tok egyertelmu, hogy a kripto az az eszkoz, amit nem tudnak zarolni, anonim, es eleg gyorsan at tudsz menteni jelentos osszeget.
Ez egyebkent a rakfeneje is ennek.
-
kenwood
veterán
válasz
szekra #13985 üzenetére
Van par ilyen ember. Feltesz sok kerdest, majd miutan megkapta a valaszokat, vegig megy az osszes olyan lepesen,amit mindenki ir, hogy ne
Van egy haverom, neki tele van, vagyis volt a barati kore ilyen arcokkal. Felhivjak,hogy ez es ez a gond. Elkezdi mondani a megoldast,erre a ficko a masik vegen mondja,hogy o igazabol arra gondolt,hogy mas lesz a problema,es azt fogja csinalni,amit erre kitalalt. Igy kerultek blocklistre 20 eve ismert emberek nala. Nemelyik mar az anyjatol kerdezi,hogy miert nem tudja elerni,valami baja van a fianak ? -
nort_on
senior tag
válasz
szekra #10504 üzenetére
CAKE, auto-compound, automatikusan hozzáadja a betett CAKE-hez a kamatot. Bármekkora részt ki lehet venni bármikor és a BSC tranzakció lefutása után, ami pár másodperc vagy max pár perc, rögtön ott lesz a tárcádban. Érdemes MetaMask-ot használni, az a BSC mellett több másik hálózatot is kezel, PC-n és mobiltelefonon is.
Youtube-on van egy csomó videó ezekről.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
szekra #10312 üzenetére
Itt a vége Kékes megmondta https://logout.hu/tema/re_kriptokereskedes_miatt_zarattak_be_egy_szoftver/hsz_31-31.html
-
htc07
addikt
Mivel a volume is 0 (az alsó grafikon), én arra tippelnék, hogy leállás volt.
szerk. és tényleg
-
margithid
veterán
-
margithid
veterán
Hány millió munkanélküli lett hirtelen usaban?
Erre emelkedik minden. Nonszensz.
Ha lenyomják a tőzsdét az kriptora is hatással lesz, ahogy pár hete is
Szerintem a kisbefektetőket tömik mindenhol
Rengeteg új tőzsde számlát nyitottak elmúlt hetekben és azt ugye nem kell magyatlráznom, hogy mikor vesznek a kicsik.. -
-
-
Möhe
addikt
Ezt akkor ne is olvassad:
Due to an unforeseen slowdown in the speed of our data sync, we now estimate for all trading activity to resume at 2018/02/09 4AM (UTC). In the 30 minutes prior to the commencement of trading, users will be able to use utilize all other account related functions.
Ilyenkor ha beesik az árfolyam(6000$ alá) persze mosom kezeimet, ugye?
-
-
akela91
addikt
Itt:
Biztonsági kódok 10 darab egyszer használatos kód aktív jelenleg, de szükség esetén létrehozhat többet is -
KilgoreTrout
senior tag
Mondjuk a Nordeát nem értem. Hogy lehet ez legális? Meddig mehet el a munkáltató a munkavállaló munkán kívüli életének szabályozásában? Megszabhatja milyen kocsit vehetsz? Megszabhatja hogy vehetsz-e müzlit reggelire? Miben különbözik ezektől annak megszabása, hogy mibe fektethetik a munkavállalók saját pénzüket?
Szóval nem értem.
-
Szilu
tag
Ebben az egész kriptovalutásdiban ez a számomra a legfélelmetesebb, hogy a jelenlegi pénzeszköz-kezelők befolyása mindenhova elér, és nem biztos, hogy tapsolva nézik, ahogyan elveszik tőlük ezt hatalmat, és ennek a piacnak a hasznát.
Ezernyi eszközük van/lesz erre, és ebből nem 1-2 észérvekkel is védhető, pl. a szabályozatlanságból adódó versenyelőny, az emberek nem megfelelő tájékoztatása, a biztosíték nélküli vagyonkezelés, az elérhetetlen, számon-kérhetetlen pénzkezelők stb.
Ahol a pénz belép a kriptopiacra az bizony szerintem egy nagyon kényes szűk keresztmetszet, nagyon kis számú, fiatal, véges eszközzel rendelkező váltó az egyik oldalon, és a nemritkán szövetséget alkotó évszázados bankok a másikon, akiknek a hozzájárulása nélkül az átjárás lehetetlenné válhat. A decentralizáció baromi nagy hátránya lesz, nincs érdek-képviselet, nem lesz harcoló fél, pedig a nehézségek még csak most kezdődnek majd, és erre nem lesz elég a nyílt forráskód, az átláthatóság, a netes közösség.
Szerintem nem csak bankszövetségek, és pénzintézetek, de akár jelenleg jelentős fiat valutával rendelkező vagyonosok is védeni fogják a jelenlegi világrendben elfoglalt pozíciójukat. -
pigster
senior tag
Ez a legjobb tanács. Sikerült (kb. egy hete) a legrosszabbkor beszállnom ebbe a kriptopénz dologba. Ma reggel örültem, hogy sikerült ETH-t vennem 1050-ért. Most már nem annyira. Egy hét alatt eddig kb. EUR 500 a bukás. Így nem szállok ki, a végletekig kitartok és reménykedem a jobb világban... Van egy ETH/EUR sell orderem 1100-ért, szóval hajrá.
-
Avicularia
veterán
Valószínűleg. Egyébként mennyire nevetséges már, gyakorlatilag úgy bánnak a más pénzével, mintha a sajátjuk lenne
Persze tudom, még tesztelniük kell, működik-e jól a funkció.
Withdrawals are temporarily suspended while we monitor for anomalies.
Persze a befizetés és a trade az gondolom hibátlan, csak a kifizetés funkció szorul hosszabb ellenőrzésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest