Új hozzászólás Aktív témák
-
Krethx
aktív tag
Nálam minden be van állítva kétlépcsős azonosítás és G-Authenticator stb.
Nekem kb. több mint egy hete jött egy SMS ellenőrző kóddal. Mail-re viszont nem jött kód. Mint amikor én szeretnék belépni. A jelszóm pedig bonyolult. Na én azért jelszót és Email címet változtattam. Bár az is lehet hogy a Binance rendszere hülyült meg. -
Krethx
aktív tag
válasz
fireman123 #17313 üzenetére
Igen igazad van. Nem olvastam el figyelmesen amit írtál.
-
Krethx
aktív tag
válasz
fireman123 #17311 üzenetére
-
Krethx
aktív tag
válasz
trek81 #17247 üzenetére
Már az előző hozzáoszlásom útán 1 órával nem is figyeltem. Mikor még 3x-50 között volt gondoltam beteszek 1000USD-t aztán meggondoltam magam. Ilyenkor belevenni nagyon veszélyes. Pillanatok alatt a nullára is lehet kerülni. De én is ámulok most hogy ránéztem.
14-15 óra között volt 38 - 57 is. Nem is nézem tovább.
-
Krethx
aktív tag
válasz
trek81 #17219 üzenetére
Na az ilyeneket volna jó tudni előre. Neked is csak szerencséd volt. (Nem irigylem tőled.)
Napi szinten vannak ilyen coin-ok amit mennek 30-50-60%-ot stb. Ezeket pedig előre nem lehet tudni. De én is jártam már így egyszer. Mindenki jósolgatott hogy X coin mennyit megy. Aztán vettem egy olyat amit meg sem említettek. Pár nap alatt meg 4 szeresét érte a pénzem. Szerencsém volt. Tiszta Tip-Mix ilyen téren. Inkább HODL.
A Wing még elérte a 39-et is. De ilyenkor már venni nem szabad.
-
Krethx
aktív tag
Első hónap ingyenes. Múlt héten kaptam egy Email-t a Zen-től. Ha utalok rá GBP-t és minimum 1 GBP átváltok (bármire) akkor ajándékba kapok 15 GBP-t. December 15-ig kapom meg. Így egy évig ez fentartja.
De e nélküli is fizettem volna tovább a cashback miatt. Eddig az tartotta fent.
-
Krethx
aktív tag
Egy kis infó. Ha van ZEN Account-unk akkor a Binance kártyáról lehet Top up-olni.
-
Krethx
aktív tag
Több kockázat is van. Egyik az ha bedöl a projekt. Akkor bukod az egész pénzed. Mivel átadod nekik stake-elésre illetve farmolásra a tokent. Ha meg a hozamot nézzük az attól is függ éppen mennyit ér a Token amit kapsz érte. Tehát ma a PZAP $15. De lehet hogy pár nap múlva $20 vagy $3 stb. Ettől függetlenül és is be szálltam.
De csak stake. (USDT)
-
Krethx
aktív tag
Ahogy én Steak-elek:
1. BUSD-t kiutaltam Binance-ről a Smart Chain-re. (Minimális fee.)
2. Kiválasztottam a Pool-t azon belül a BUSD-t. Itt az Approve Contract-ra levon Network fee-nek. $0.21
3. Hozzáadom a BUSD. A betett BUSD összegnek elveszi a 4%-át. Deposit fee.
4. Vársz és termeli a Panther tokent.
5. Harvest. Érdemes majd egyben kivenni.A teljes BUSD-t pedig egyben visszateheted majd a Smart Chain-re.
-
Krethx
aktív tag
Igen rányomtam. Pontosan én sem tudom. De van amikor kevesebbet ír. Nekem Nagyából ugyan annyit ír. Most 0.80. (Egyszer vettem már ki.) Én nem váltogattam. BUSD-t kiutaltam a Smart Chain-re. Aztán azt Stake-eltetem.
A PANTHER-BUSD nekem nem tiszta. Mivel BUSD-ből veszed a Panther-t. Vagyis engem oda irányít. kép 1 - kép 2
-
Krethx
aktív tag
Ha a Pool-ban Stake-elsz a betett összegből levon 4%-ot. (Deposit Fee) Ha pedig a Harvest-et nyomsz tehát kiveszed a nyereséget (8 óránként lehet.) akkor fizetsz $0.XX-et. (Amit BNB-ből von le.) Én összegyűjtögetek pár tokent és egyben veszem ki. Így majd csak egyszer nyomok Harvest-et. A Compound-ot nem próbáltam. Mivel én BUSD-t Stake-elek.
-
Krethx
aktív tag
pantherswap-ba én is beszálltam. BUSD-t Stake-elek.
-
Krethx
aktív tag
Binance: Tesla részvény token.
https://www.binance.com/en/stock-token/trade/TSLA_BUSD -
Krethx
aktív tag
válasz
jackbacsi87 #8516 üzenetére
Én folyamatosan Revolut-ról utalok be. (Ma is.) Ez alapján utalj. #8252Krethx Annyival kiegészítem hogy írd be a referencia számod is. Ha már többször utaltál és mindig ugyan arról a számlaszámról érkezik a pénz akkor referencia szám sem kell. Tapasztalatból mondom. De ettől eltekintve mindig írd be. Az a legbiztosabb. Remélem sikerülni fog.
Ezt utólag is elvégezheted.:
Address verification-nél küldj be három hónapra visszamenőleg egy számlakivonatot. Nekem a Revolut-ot szó nélkül elfogadták. Csak 1 hetet vártam rá. -
Krethx
aktív tag
A Crypto.com-on saját névre szóló számlaszám van. SEPA utalással beutalsz Eurót. Erre én Revolut-ot használok. Aztán megveszed a cro-t.
Számlaszámod itt találod:
Account --> Fiat Wallet --> Transfer --> Deposit --> Euro --> DetailsRevolut: (Account details: Invidual)
Country of recipient's bank:
- Lithuania
Currency:
- Euro
IBAN:
- LTxxxxxxxxxx -
Krethx
aktív tag
válasz
HoppMaster #8444 üzenetére
-
Krethx
aktív tag
-
-
-
Krethx
aktív tag
-
Krethx
aktív tag
válasz
zerodot #8258 üzenetére
Nem írtam bele igaz. Mikor hozzáadom a számlaszámot (és elmenti) nem is lehet a Reference-Code-ot beírni. Utalásnál kell hozzáadni. Gondoltam egy egyértelmű mindenkinek. Mivel a Binance-n gyűjtőszámlaszám van. A Reference-Code-dal kerül az Account-ra.
A Binance kártyát én csak ajánlani tudom. Megrendeléskor egyből kapunk egy Virtuális Visa-t. Amikor megérkezik a fizikai le is cserélhető a Virtuális.
Kártya és szállítási díj nincs. Tehát ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.11. Kitűnő hőmérséklet!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest