Aktív témák
-
Bash
őstag
Legyél szíves kérdéseidet a már létező CRT vs. TFT topic-ba feltenni: Bővebben: link, a hangnemet pedig tartsd meg otthonra.
-
>Borisz<
tag
A Pompinak uzenve : IGEN, koszonom neztem a keresot, de lszives ne csak irkalj osszevissza hanem nezd is meg amit belinkelsz, a legfiatalabb beiras is a linkjeidbe 2 eves volt, tehat egy kicsit mar kihaltak.
A tisztelet is szol belolem a senior tagsagodra es a mar beirt tobb mint ezer hozzaszolasodra, de jo lenne ha epito jeleggel hasznalnad forumos tapasztalataidat.
Tehat RENEW
Mindenkinek,
tobb is a kerdes :
1. Lesz e meg? Van e meg letjogosultsaga a CRT-knek (csk remelem, hogy igen)
2. Lehet e meg kapni igazan jo CRT-ket, mert en ugy tapasztalom, hogy kezd eltunni a piacrol.
3. Mi a jovo? CRT, rovid kepcsoves CRT, Plasma, OLED, TFT(phuj) ?
4. az orok kerdes : Melyik a jobb CRT VS TFT
Gondolom a kerdesekbol kiderult, hogy inkabb CRT parti vagyok, persze nem zarkozom el a TFT-tol sem csak jelenleg meg nagyon NEM szeretem
Varom hozzaszolasokat
Aktív témák
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest