Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoci
tag
válasz
>Borisz<
üzenetére
Srácok !
Én konkrétan árulok ilyen monitorokat ( mármit használt trinitron : sony és hp )
Néhány gondolat:
ezek a monitorok azért olcsók mert már nincsenek a csúcson.Én ugyan adok rá 1 év garanciát de nem tudom megmondani hogy ez alatt az idő alatt tönkre fog-e menni vagy nem. A képük se olyan már mint új korukban.Én most is egy Sony elött ülök, mert csak ez tudja azt a felbontást amit a nb használ.
Ráadásul minden trinitron ami sony alapú ugyanúgy megy tönkre: elkezd a fényereje nőni az égig. Ez a hiba csak időlegesen javítható.
Ezeket ajánlom mgefontolásra. Én TFT-ből a Viewsonic-ot és a Belinaát ajánlom. Ezeknek a képe SOKKAL szebb mint az elterjedt ismert többi típusnak.Össze se lehet hasonlítani egy TFT-t képét , színét élességét, geometriáját egy CRT-vel ! És mindenben a TFT a jobb. Teljesen mentes a torzítástól és a konvergencia hibától, a CRT viszont sose tökéletes. FIGYELEM: Ez csak akkor igaz ha DVI-n hajtjuk ! Az anlóg bemenet borzasztóan rontja a minőséget !
Ezek uán összegzésül:
A CRT azért olcsó mert lejárt technika. A használt meg használ és nem új meg újszerű.Aki használtat árul és mást mond vagy sokat kér az árúért az átveri a vevőt.Ja és magyarországon nem divat a garancia pedig kötelező !
Ezek után ha érdekel valakit:
árak:
17'' 10.000
19'' 15.000
21'' 20.000
elérhetőség: 06-30-2-39-37-38
ez a kllergám szám, hívjátok nyugodtan, Andrásnak hívják.
Az árak természesen bruttó árak és számlát is adunk, továbbá 1 év garit.
Üdv Zsoci
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Gear S3 - második kör
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen videókártyát?
- Assetto Corsa Rally
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Windows 11
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- SONY INZONE M10S, 26.5", QHD, 480Hz Monitor / Új, Bontatlan, Garanciás, Akciós Ár /
- Dupla Óriás Konferencia Monitor Szett - 2 x 70" -Cisco MX800 (2xCisco Imola-70FPX)
- 23" Érintőképermyő - Full HD - Konferencia monitor - Cisco DX80 CP-DX80-K9 V05 - All in one
- 10" Hirdető monitor - LED - Philips Color10BDL4551T Multitouch - Kamerás - Hangszórós - érzékelős
- 12" Monitor akár Microsoft Teams / Zoom beszélgetésekhez - HP Center of Room Control TPC-I032-CRC -
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő