Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Raymond
titán
Nezd meg az Eszkozkezeloben milyen IRQ-t hasznal a kartya. Ha magasabb mint 15, akkor jo lenne kikapcsolni az ''ACPI Uniprocessor'' modot hogy a gep sima ACPI-ben menjen. Ez eleg egyszeru muvelet - szinten az Eszkozkezeloben a Computer bjegyzes alatt talalod az ''ACPI Uniprocessor'' eszkozt. Ennek nyomsz egy manualis meghajto-frissitest es a felajanlott eszkozok listajabol az ''Advanced Configuration and Power....''-t valasztod. A BIOS-ban kikapcsolhatnad azokat a dolgokat amiket amugy sem hasznalsz - COMM es LPT Port peldaul. Igy felszabaditasz par eroforrast amiket mas eszkozok hasznalhatnak majd.
-
uzsz
senior tag
Hú de rég jártam itt.
ööö a lényeg. Kipróbáltam új alaplapi rivert, dx9c van fent, felismeri a gép a kártyát, ennek ellenére még mindíg csak a gyári driver hajlandó felmenni. 2házzal arráb lakik egy komám ugyan z a problema nála is, uyganilyen kártyával.
Nem hiszem el, hogy az egész világon csak mi ketten szopunk ezzel!
Méshol vettük a kártyát ráadásul ő majdnem 1évvel utánnam vette, tehát még csak nem is ugyanaz a széria. -
wiziloo
tag
Sajátgép->Vezérlőpult->Rendszer->Hardver->Eszközkezelő....
It megnézed hogy eggyántalán föl van-e ismerve a kari...:U
Aztat ha nincs rákatt, illesztőprogi újratelepítése gombra katt....
És voálá:C -
uzsz
senior tag
hmm eddig nem sokan szóltatok hozzá.
VALAKIIIIIIII! :o -
uzsz
senior tag
Hogy pontos legyek sblive digital5.1, nem tudom, hogy ez mennyire fontos.
-
uzsz
senior tag
Tudom, hogy volt már ilyen totyik vmikor, de nem volt kedvem előtúrni és vmikor oda is írtam, de nem találtam megoldást a problemámra. Egy ilen karim van, Sb live audio C000-t ír mindenhol A gyári driver gond nélkül felmegy, működik is, csakhogy: Találkoztam több újabb programmal, ami a hang-al problémázik, esetenként akad,szaggat a hang. Bármilyen drivert próbálok feltenni a NO SB LIVE CARD DETECTED üznenetet kapom, próbáltam hotfix-eket, teljesdrivereket. Most akkor mi lehet a gond? Másik windows-al ugyanezt csinálta. Segítsete kérlek!!!!
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PayPal
- Apple MacBook
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 5-7520U/8 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Corsair 2x16GB 3600MHz (32GB) Vengeance RGB RS DDR4 kit / 105Hó Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Erős (Lenovo LOQ) gamer Laptop! -i7 13650HX, RTX 4060 8gb, 16gb DDR5, 1tb SSD
- msi Vector 17 HX Nagyképernyős Gamer laptop 17" -35% i9-14900HX 16/1TB RTX 4070 8GB QHD+ 240Hz
- TCL 65C79K MiniLED 144hz Bang&Olufsen
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W, 180W töltővel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest