Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pete_21

addikt

válasz Televan74 #102 üzenetére

Nem túl biztató... :D Ha nem hallasz különbséget, vagy tényleg nincs különbség a SB kártyád és az alaplapi között, akkor mindegy. :)
    Remélem találtál jó orvost. :DDD

(#103) TheRolf: Szia! Bocsi a késői válaszért.
    Igazán nincs mit. :) Az OpenAL szerintem is megkerüli, így az EQ-t ott nem tudod módosítani. Egyébként én is néztem egy újabb Winamppal, és a Directsound beállításai nálam is üresek voltak. De egy korábbi Winamppal nem volt ilyen gond, és bejött a Directsound beállításai panel. Én egyébként Directsoundot használtam Winamppal, a többi kimenetet nem próbáltam. Ha mást próbáltam volna, lehet, hogy nálam sem fért volna hozzá a kártyához.
    Én egyébként javaslom az AIMP-ot, ha a Winamppal gond van, szerintem nagyon jó program, ott van WASAPI, és ASIO kimenet is, ami megkerüli a Directsoundot, és egyből a hangkari kimenetének küldi a hangot. Ennek eredményeképp tisztább a hang, viszont nem veszi figyelembe pl. a bass redirectiont, és szerintem az EQ-t sem, kb. úgy, mint ahogy az Adobe Flash Player működik. :) Viszont AIMP-ban ki tudod választani a DirectSound-ot is kimenetnek, és az úgy működik, ahogy annak kell. :) Próbáld majd ki, ha lesz még gondod.
    Az alaplapi hangkarit meg szerintem is inkább tiltsd le, nehogy bekavarjon.
    Látom közben már megoldódott, örülök, hogy úgy megy, ahogy kell. :)

Új hozzászólás Aktív témák