Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- DUNE médialejátszók topicja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HiMedia lejátszók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
Televan74 #102 üzenetére
Nem túl biztató...
Ha nem hallasz különbséget, vagy tényleg nincs különbség a SB kártyád és az alaplapi között, akkor mindegy.
Remélem találtál jó orvost.(#103) TheRolf: Szia! Bocsi a késői válaszért.
Igazán nincs mit.Az OpenAL szerintem is megkerüli, így az EQ-t ott nem tudod módosítani. Egyébként én is néztem egy újabb Winamppal, és a Directsound beállításai nálam is üresek voltak. De egy korábbi Winamppal nem volt ilyen gond, és bejött a Directsound beállításai panel. Én egyébként Directsoundot használtam Winamppal, a többi kimenetet nem próbáltam. Ha mást próbáltam volna, lehet, hogy nálam sem fért volna hozzá a kártyához.
Én egyébként javaslom az AIMP-ot, ha a Winamppal gond van, szerintem nagyon jó program, ott van WASAPI, és ASIO kimenet is, ami megkerüli a Directsoundot, és egyből a hangkari kimenetének küldi a hangot. Ennek eredményeképp tisztább a hang, viszont nem veszi figyelembe pl. a bass redirectiont, és szerintem az EQ-t sem, kb. úgy, mint ahogy az Adobe Flash Player működik.Viszont AIMP-ban ki tudod választani a DirectSound-ot is kimenetnek, és az úgy működik, ahogy annak kell.
Próbáld majd ki, ha lesz még gondod.
Az alaplapi hangkarit meg szerintem is inkább tiltsd le, nehogy bekavarjon.
Látom közben már megoldódott, örülök, hogy úgy megy, ahogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mikrotik routerek
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Tippmix
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest