Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jboris
tag
Nem használja a procit , feladat kezelőbe jóformán mindíg 0 án van a cpu kihasználtság , AMI bios-os a lapom /Asrock/ , alaplapi hangkártya nem jó valami oknál fogva. Ha bekapcsolom a biosba , felteszi a WIN7 és eltűnik , csak az Aida látja. Máshol nem találom, és szerintem akkor ment "tönkre" mikor bedugtam a jack dugot az alaplapiba /mert akkor még nem volt meg a Sound Blaster/ és megrázott. Azóta nem tudom használni az alaplapit. Az EQ val csak annyi a baj hogy ha bekapcsolom és állítom akkor nem szol tisztán. Amúgy kék halált nem tapasztaltam még. Jól mükszik minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Projektor topic
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged