Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greace2000
csendes tag
Igen, használtak. DE... ami az értékállóságot illeti, olyan cumókat szoktam venni, aminek nyomott ára van, vagy az eladó nem ért hozzá és áron alul adja el, tehát nem bukok rajta, mint a legutóbbin sem (azon még kerestem is kicsit). Ami a hangképet illeti, egy jó erősítőn be lehet állítani, hogy körbe vegyen a hang, és ne lógjon ki a sorból senki. Aztán a fizikai, és teljesitmény korlátok is itt vannak. Az, hogy válogatni kell a cumót, számomra még külön örömöt is okoz.
Zene... Ha van kéznél nálad a már fentebb általam említettek közül valami (én spec Faithless- Reverence , Yellow - Motion picture / 1.szám ajánlanám , de figyelmedbe ajánlhatom a Sztereo , v az Autóhifi magazin valamelyik teszt cd-jét is) , kiváncsi lennék a véleményedre , ezeknél mit produkál a sub... (Pár ismimnél ezekkel teszteltünk zsír subokat , amelyik ennél zavarba jött, Qka)
Film... Holnapután bevezetője. Amikor még a sarkvidéket mutatják , átrepülve felette... nah ott van ám olyan gyomrotrázó efekt, h még...Sajnálatosan a mai tendencia azt mutatja, h rengeteg gyártó nagyzási mániában szenved... Nekem volt régen 2 pár , kicsi, 2 utas RFT handobozom , hozzá Pioo erőlködö. Hangfalak 20 VA , Pioo 2x30 W... de az tényleg annyi volt. A maiakból majdnem gyököt kell vonni, h reális értéket kapjon az ember.
Sem az s750 , sem a Z5500 közel sem annyi, mint ami rá van vésve, erre a nyakamat rakom. De engem ezek mind hidegen hagynak, ha a hang kárpótol a túlzásért...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest