Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
Aktív témák
-
end73
aktív tag
elég bőven a két eredmény, majd lehúzod a leggyengébbet.
,de az fix h mind a kettő 100% felett lesz ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ps: amúgy én is szigorítani fogom, a listánként használható gépek számát 3-ró 2-re,sőt lesz majd hamarosan ''herélt proc'' szűrés, ami annyit jelent hogy a jobb összehasonlítás egy klikkel csak cel-sempek maradnak a listában. Ezzel kicsit kedvezni szeretnék az ügyes tuningosoknak, akik annyira nincsen ez irányban ''eleresztve'' anyagilag. + lesz a napokban egy olyan opció (+tábla), amiben az adott proc(a64,s64,cel,celd,p4,mPentium) legmagasabb órajelet elérő tuningerek neve lesz..
aztán mi lesz? max 2 gép/ember lehet. egyik eredményed sajnos majd le kell húzni. tudom, hogy jobb lenne 3 vagy még több gép/ember lehetőség, hiszen én is veszek megint procit. de valszeg ezt nem néznék jó néven azok, akik csak 1 géppel vesznek részt.
Ebben 100% egyet értek veled.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,de az fix h mind a kettő 100% felett lesz ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)