Aktív témák
-
guest
veterán
Hi! Melyik hardware elemtol fugg hogy feltudjam huzni a procit? Az alaplaptol vagy a procitol? Esetleg mindkettotol? Mer egy Abit VH6-T alaplapon van egy Celeron2 850mhz-es proci es nem engedi felvinni 1Ghz-re.
-
guest
veterán
hebi: ezt a hot cpu tesztet meg tudom szerezni valahonnan? köszi
-
guest
veterán
köszi mindenkinek! Bazsi
-
guest
veterán
Joltee: köszi a választ, persze leszedtem azt a szar ragacsot és szilikonpasztával bekentem. neked a bios mutat 52 fokot, vagy valami letoltott progi? én a hrdware sensors monitor kisfaszom.valahányat tölötttem le, az mutatta ezt a 71 fokot. a venti meg szépen ül rajta, nem csúszkál vagy ilyesmi.
-
guest
veterán
még langyos és meleg között sincs, bocsi
-
guest
veterán
Hello, megint én volnék. ma egy kicsit jobban megnéztem a dolgot, már ahogy tőlem tellett, szóval a netről letöltött hardware monitor cpu-ra71 fokot ír, megnéztem sisofttal is, az 74 et. ám ha bemegyek a biosba újrindítással (egész művelet mondjuk7mp),akkor a bios rendesen 39/40 fokot ír ki, és nem megy feljebb egy fokkal sem.
kérdésem:
1.mondjuk 10mp alatt hűlhet-e 30 fokot a cpu?
2.a hetvenet úgy mutatja, hogy semmit nem csinálok, ezért vagy 3percig néztem a bios kék képernyőt, felkúszik-e ott is 70re vagy nem. NEm. Szóval normális-e, hogy a bios és a semmit sem csinálok windows között 30 fok a különbség, vagy valamiért a 2 progi rosszul mér és higgyem el a biost? A gép faszán működik, a borda még testhőmérsékletű sincs, a proci tövében mondanám, hogy langyos és meleg között van. Több órát kingpineztem és egyszer sem lépett ki vagy fagyott le soha. Plese help, előre köszi-BAzsi -
guest
veterán
köszi, én is így gondoltam, holnap majd szétszedem. nem húzva is kipróbálom majd,mer márnem emlékszem. még egyszer köszi-Bazsi
-
guest
veterán
Hello, 850es celeronom van 1G-n,a hardware monitor szerint a cpu 71fokos, az alaplap 28(abitst6), a venti 4500zal forog(fop68). a core voltage +1.76, az aux +1.50. Kicsit aggaszt ez a 71fok, valaki tudna segíteni nekem szegény lamernek, hogy mennyi az, ami még elfogadható? Merthogy különösebben minden oké, nem fagy le meg ilyesmik. előre is köszi: Bazsi
Aktív témák
Hirdetés
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest