Hirdetés
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Na erre kiváncsi leszek.
Szerény tudomásom szerint egy program attól program, hogy a CPU időt x%-ban kihasználva feladatot végez. Rgo ha egy program már legalább 1 értelmes sorral bir, az procidőt fog használni, ezzel melegedésre késztetve azt. Ámbár lehet, hogy az elmúlt 10 évben úgy irtam programokat, hogy ezt rosszul tudtam.
Olyasmit tudok elképzelni, hogy letilt bizonyos service-eket, taskokat, amik ugye folyamatosan hajtják a procit, még akkor is, ha a tálcán nincs semmi, azaz ''IDLE''-nek tünik a dolog. Ámbátor ezt a kedves user is megteheti, ha átböngészi, mi indul el startupkor, és minden kacatatot nem enged. Javallott a winpatrol(.com) kutyus használata is.
Egyébként azt olvastam pár napja, hogy van az intelnek is meg tán az amd-nek is egy olyan proc családja (2-3 taggal), ami igénybevételtől függöen lekapcsolja a proc bizonyos részeit, igy ha télleg idle a gép, vagy netán csak letöltögetés - vagy egyéb kevésbé procidö igényes dolog fut - akkor képes szobahömérsékleten menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Windows 10
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest