- Léghűtés topik
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Gardaai #1431 üzenetére
Szerintem felesleges annyit költeni rá, inkább a jól szellőző házba érdemes fektetni.
Nekem egy Phantom Spirit 120 van (az alap) egy 9800X3D-vel, ha leveszed a borda aljáról a fóliát, akkor tökéletesen hűt, jó, mondjuk egy elég nagy házba került (Fractal Mehsify 3 XL), és van mellette 7 db 14 cm-es házventi. Netezgetés közben 48-51 fok között van (eléggé le vannak véve a ventik), de most futtattam egy Aida stressz tesztet, 10 percig ment, és a proci 65 fok fölé nem ment, azzal együtt, hogy a ventik is 80% körül mentek, ahogy be van állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest