Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Socket AM5-ös Pro WS alaplapot mutatott be az ASUS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigga
aktív tag
Igen, elég patent hűtők ezek, főleg ha valaki nem akar 5-7k-nál többet költeni, és valami használhatót is akar venni egyúttal - nekem se megy 55 fölé ha húzom a procit, bár Crysis azért ad neki rendesen ott eléri a 60-at. De abbahagyom mert még AC marketingesnek néznek, annyira dícsérem már itt a hűtőjüket
.
-
bigga
aktív tag
-
bigga
aktív tag
válasz
Mr.Rain #2233 üzenetére
Ez változó, hogy mennyire nehézkes felhelyezni egy nem gyári hűtőt, nekem az AC Freezer nem volt nehéz, szinte ugyanolyan a lefogató mint a gyári, meg ezen paszta is volt felkenve alapból, és csak annyi amennyi kell - persze ez nem mindegyiknél van így, gyártója válogatja.
-
bigga
aktív tag
Nekem könnyebb a helyzetem,mint az előttem szólóknak:
egy olyan Cpu hűtőt keresek, amivel lehetne csökkenteni egy E8300 C2D hőmérsékletét még jobban, most AC Freezer-t használok, jó hűtő, de így nyáron azért idle-be eléri az 49-51 fokot is ami miatt a gép még jobban fűti a szobát... Vegyek egy Noctua-t vagy Scythe-ot? Azok jobban lennének? Max. 8-10k a keret rá.Mr. Rain: a gyári hűtőt AMD-nél pofon egyszerű leszedni, keress róla videot Youtube-on ha nagyon nem megy, ám ha van egy kis műszaki érzéked menni fog, nem kell tőle tartani..
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel 13900ks
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest