- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iroil
tag
válasz
DravenMoral
üzenetére
Szia.
Köszönöm szépen a segítséget.
Azóta a gép teljesen újra lett rakva, azután hogy minden komponens belekerült.
Nincs azóta ilyen tapasztalat, minden játék kitűnően fut.Ettől függetlenül holnapi nap megcsinálom amiket mondtál, és jelentkezem az eredményekkel.
-
tigyor17
újonc
válasz
DravenMoral
üzenetére
Igen, ennek a procinak nem kell vízhűtés! Ma ráraktam és játék alatt 50-60 fok... Szóval tökéletes! Egyébként Arctic volt kinézve, de végül Jonsbo lett CR-1400!!! Tudom nem minőségi, de ez is elég, sőt! Teljesen jó eddig! És halk is!!! Gyakorlatilag 20 fokkal alacsonyabb a proci hőmérséklete!!!
-
tigyor17
újonc
válasz
DravenMoral
üzenetére
Köszönöm a választ! Vettem rá hűtést, igaz nem vízhűtést! Plusz MX-5 pasztát, mai nap jön meg.... Remélem valamennyit használ majd!

-
hokuszpk
nagyúr
válasz
DravenMoral
üzenetére
a "cuccok" reszbe nem az eladandokat szokas beirni, hanem amit napi szinten hasznalsz.
legalabbis eddig ez volt a kozmegegyezes. pl. a "milyen procit vegyek" topicban is ezert van az osszefoglalo kerdeseinek utmutatojaban, hogyaszondja :
"2. Pontos konfigurációd leírása /alaplap, videókártya, monitor (felbontás és képfrissítés), táp stb./ vagy hivatkozz az adatlapodra, ha ki van töltve!"
de mindegy is, a Ryzen PBO pont arrol szol, hogy addig huzza magat a proci, amig limitbe nem utkozik ; es ebben a korben a legfobb limit a homerseklet ; valamiert abban a modban is elengedi 90 fokig. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
DravenMoral
üzenetére
ahogy az adatlapodat nézem, az a különbség, hogy én egyrészt elhiszem a gyári specifikációt, másrészt veled ellentétben nekem az első gentől kezdve volt Ryzenem, azaz tapasztalatból mondom, hogy a thread kiinduló posztjában megemlített 75 fok teljesen oké.
a régi FX az valóban nemszerette a 70+ fokokat, de már nem is 28-32 nm -en gyárt a procit az AMD.
Inteles topicokban ( 10-11-12 gen ) is belefutnak 90-100 fokba oszt mégse aggódja túl senki. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
DravenMoral
üzenetére
ezt közölnéd az 5800X -emmel is ?
90 fokon köszöni jólérzi magát, nemnagyon vettem észre, hogy visszavenne. Csak tovább nem akar menni, az 1700 meg a 2700 hajlandó volt az ő specifikációjukban szereplő 95 fokot is elérni. -
ati3x
senior tag
válasz
DravenMoral
üzenetére
stabilizáltam 4275 Mhz-en. 1.225 volt mellet. 82.5 celsius fok a max most. A ház egy silverstone FT02-es, és most nyitva is van. Ugye ebben van 3db 180-as venti plusz egy 120-as felül. A cb még 4.4-en sem küldte nagyon 72 fok fölé. Mindegy maradok ezen az értéken. több mint tökéletes. A paszta gyári noctua.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő