- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iroil
tag
válasz
DravenMoral #3662 üzenetére
Szia.
Köszönöm szépen a segítséget.
Azóta a gép teljesen újra lett rakva, azután hogy minden komponens belekerült.
Nincs azóta ilyen tapasztalat, minden játék kitűnően fut.Ettől függetlenül holnapi nap megcsinálom amiket mondtál, és jelentkezem az eredményekkel.
-
tigyor17
újonc
válasz
DravenMoral #3633 üzenetére
Igen, ennek a procinak nem kell vízhűtés! Ma ráraktam és játék alatt 50-60 fok... Szóval tökéletes! Egyébként Arctic volt kinézve, de végül Jonsbo lett CR-1400!!! Tudom nem minőségi, de ez is elég, sőt! Teljesen jó eddig! És halk is!!! Gyakorlatilag 20 fokkal alacsonyabb a proci hőmérséklete!!!
-
tigyor17
újonc
válasz
DravenMoral #3624 üzenetére
Köszönöm a választ! Vettem rá hűtést, igaz nem vízhűtést! Plusz MX-5 pasztát, mai nap jön meg.... Remélem valamennyit használ majd!
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
DravenMoral #3630 üzenetére
a "cuccok" reszbe nem az eladandokat szokas beirni, hanem amit napi szinten hasznalsz.
legalabbis eddig ez volt a kozmegegyezes. pl. a "milyen procit vegyek" topicban is ezert van az osszefoglalo kerdeseinek utmutatojaban, hogyaszondja :
"2. Pontos konfigurációd leírása /alaplap, videókártya, monitor (felbontás és képfrissítés), táp stb./ vagy hivatkozz az adatlapodra, ha ki van töltve!"
de mindegy is, a Ryzen PBO pont arrol szol, hogy addig huzza magat a proci, amig limitbe nem utkozik ; es ebben a korben a legfobb limit a homerseklet ; valamiert abban a modban is elengedi 90 fokig. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
DravenMoral #3628 üzenetére
ahogy az adatlapodat nézem, az a különbség, hogy én egyrészt elhiszem a gyári specifikációt, másrészt veled ellentétben nekem az első gentől kezdve volt Ryzenem, azaz tapasztalatból mondom, hogy a thread kiinduló posztjában megemlített 75 fok teljesen oké.
a régi FX az valóban nemszerette a 70+ fokokat, de már nem is 28-32 nm -en gyárt a procit az AMD.
Inteles topicokban ( 10-11-12 gen ) is belefutnak 90-100 fokba oszt mégse aggódja túl senki. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
DravenMoral #3626 üzenetére
ezt közölnéd az 5800X -emmel is ?
90 fokon köszöni jólérzi magát, nemnagyon vettem észre, hogy visszavenne. Csak tovább nem akar menni, az 1700 meg a 2700 hajlandó volt az ő specifikációjukban szereplő 95 fokot is elérni. -
ati3x
senior tag
válasz
DravenMoral #3611 üzenetére
stabilizáltam 4275 Mhz-en. 1.225 volt mellet. 82.5 celsius fok a max most. A ház egy silverstone FT02-es, és most nyitva is van. Ugye ebben van 3db 180-as venti plusz egy 120-as felül. A cb még 4.4-en sem küldte nagyon 72 fok fölé. Mindegy maradok ezen az értéken. több mint tökéletes. A paszta gyári noctua.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest