Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Blu-ray lejátszók
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollMetal
aktív tag
válasz
Marci-Bazsi
üzenetére
Ave! Háát a Prescottokról nem ezt hallottam! terhelve havernál felment 80-90 fok környékére! nem tudom milyen hűtővel de nem gyárival! meg a szomszéd srácnál is igencsak ''forrófejű'' a procija! tuti 70 fok felett van!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
AMD RULEZ! az én procom(3000+) hőmérséklete 28-32fok winfosban! terhelve max 44 amit eddig mértem! jó kis far cry közbe! ja igen és gyári a venti rajta! -
Petya25
őstag
válasz
Marci-Bazsi
üzenetére
Tudom sokan nem értenek velem egyet, de hogy 60 fok környékén üzemel kihajtva a procid, az nem baj. Több olyan gyári márkás gépet használok, amik 100%-on járnak folyamatosan 24 órában. Mikor bekapcsolom a gépet az egyetlen venti a gépben, ami a prociról húzza a meleget és a tápon keresztül kitolja a levegőt, felpörög és komoly zajt csap, majd szépen elhalkul. Na ez a venti ezután nem is hangosodik még akkor sem, ha a proci 100%-on 60-65 fok között üzemel, tehát nem probléma a hőmérséklet.
Az más, ha nem szeretnéd ennyin járatni, az a Te dolgod. Ha komoly hűtést szeretnél a procira, akkor inkább a vízhűtésen gondolkozz, bár az nem olcsó. Nekem a 630-as P4 3000@4000 MHz-en üzemelve full terhelésen a gyári hűtővel 60 fokos volt, most hogy víz a alatt van, 20 fokot esett a max hőmérséklete, pedig egy 7800GT-t is hűt a víz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)