- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon DSLR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
morley
csendes tag
Hy!
Olyan problémával fordulok hozzátok, amelyet együtt nem találtam a hsz-ekben.
Teljesen új a cucc!
Alaplapom: ASUS M3A
Proci: AMD ATHLON 64 x2 5200+ gyári hűtővel
A problémám az, hogy egyszer csak úgy gondolta a Proci: melegedni fogok! Ugyanis 1 hónapi használat után /eddig stabil volt/ riasztott az „asus probe II”! Ez akkor következett be, amikor az Office 2007-et telepítettem a gépre. Előtte már volt, hogy töltöttem a netről és televitettem együtt, de semmilyen melegedést, riasztást nem tapasztaltam. A 3DMark 03 simán le ment, most az első rész-teszt után riaszt!
Mi okozhatja a melegedést? Semmi nincs húzva, teljesen alap!
Egy pár adat.
Pc Probe II: alapon, netezés, letöltés közben cpu 36 °C venti 1470 rpm. Terhelésnél amit az Everest-tel produkálok 3perc alatt 80°C és melegszik meg sem akar állni, menne még de én leállítom!! Venti 3054 rpm
Everest: alapon, netezés, letöltés közben cpu 10°C . Terhelve addig mérve, amíg az ASUS Probe 80 fokot eléri 54°C. 100%-os terhelésnél a hőmérséklet görbe 45°-os szögben emelkedik!
A Core Temp 0.97.1 nevű progi, amit a szoftverbázisról töltöttem le: alapon Core #0: 2°C ;Core #1: 15°C. terhelve: Core #0: 61°C ;Core #1: 56°CMég egy adat: A ház képes cpu hőmérsékletet is mutatni, a szonda a hűtőbordák közé középre van betolva. Szerinte alapon 35°C , míg terhelve /szintén a Probe 80°C-ig/ itt 43°C .
A terhelés megállítása után a proci hőmérséklete 1 másodperc alatt leesik 32-35°C -ra
Ki érti ezt?
Melyiknek lehet hinni? Bios-t nem frissítettem, félek elcseszem! Amatőr vagyok még ezen a területen!
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- TCL LCD és LED TV-k
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest