Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bazsikaaa

csendes tag

válasz garaba15 #25 üzenetére

Hali!

Ha másnak nincs jobb ötlete, akkor itt van egy... legalábbis én ezt szoktam használni hasonló esetben és általában működik.
    Mindegyik csatlakozó szétszedhető elvileg... az egyik oldalán vannak kis nyílások, ahol látszanak az érintkező részek (nem tudok szakkifejezéseket, de remélem így is érthető...).
    Valami vékony szerszámmal, vagy tűvel, megpróbálod kipiszkálni a fém részeket. Arra figyelj, hogy a szálak milyen sorrendben voltak eredetileg. Ha megvagy, akkor már egyértelmű a dolog..., a három szálat a fogod és rányomod szépen egyenesen a lapra. A sorrend fentről lefelé, vagy balról jobbra...elméletileg...
    Lehet, hogy nem túl jó ötlet, meg gányolás, meg minden, de elhiheted, MŰKÖDIK!
    Csak akkor állj neki, ha biztos vagy magadban :), ha létezik valami pár száz forintos átalakító, vagy egykét ezerért másik hűtő, akkor inkább azt javasolnám!
    Remélem segítettem...
    ÜDV: Bazsikaaa

• bazsikaaa

csendes tag

Hali mindenki!
    Van egy apró problémám, amiben a segítségeteket kérném...
    Van nálam egy HP , fekvőházas gépezet... A gépet nemrég szedtem szét, mert a régi gazdája megvált tőle, nekem meg kellett egykét cumó belőle... Most viszont lenne egy emberke akinek tönkre ment a gépe, és próbáltam neki a kettőből összehozni egyet, de mivel a 256os memoria helyett egy 128as ment bele, elkezdett visítani, hogy bocsi, de így nem megy, mert eddig nem ez volt benne... ez még nem minden, ugyanis ameddig nem szedtem szét a gépet működött minden gond nélkül, most hogy újra összeraktam, azt is kiírja, hogy valami gáz van a hűtővel...előtte passzív hűtés volt a procin :F , most nagy ügyiben ráraktam egy bontott, de tökéletesen műksző hűtőt, és mégsem jóóóóó :S :S
    Erre ha valaki tudna valami ötletet adni, hogy mégis mit próbáljak meg csinálni vele, azt megköszönném...

Előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák