Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4232 üzenetére
Lehetetlen. Érzem. Már szenvedés van keményen.(én 3,5-öt se hittem volna) Most még kis finomítás és újra "támadok". Tegnap este óta ezen az 1 opción ülök. Ezért is zavar, amikor x-y beugrik egy topikba, hogy lökjön neki valaki egy fix 4 vagy több GHz-es biosbeállítást. S leírja, hogy x procija megy y lapban..ÁÁÁ!!
[például
]
vszoltam is Neki [link]No. ut.kisérletem indul VID-en..
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #4232 üzenetére
Az a baj hogy próbáltam de hiába veszem eggyel lentebb a biosba ugyanúgy 0.912v-on vagyok cpuz-be,ha meg kettővel veszem lentebb a biosba már nem bootol.A 0.904v hiányzik vagy nem tudom.Mondom eggyel lentebb is megy a biosba és úgy is stabil de cpuz ugyanúgy 0.912v-ot mutat,így visszaraktam hogy tuti stabil legyen.Majd még megnézem esetleg llc nélkül,mert úgy másképp alakul a fesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest