Új hozzászólás Aktív témák
-
Borokafa
őstag
Kb 2éve használok egy 350-es FSP tápot, takarékos és szinte mindenre elég (még a hülyeségeimre is
), ha megnézed a memória fesz még el sem éri az 1,5V-ot, int vga fogyasztása is jelentéktelen, procifesz is alacsony, ezek az apróságok is segítenek az alacsony fogyiban.
Szerintem a tuningba (pozitívan) nem igazán szólhat bele -
Cadal
őstag
Áhh semmi az egész, csak egy kis apróság... úgy kezdődött, hogy visszaütött! [link]
Néhány órás keserves küzdelmem eredményét egy apró "Volt egy fél órám" szintű hozzászólással lealázta!
Amúgy semmi komoly, csak egy kis móka!
#18322 Borokafa: "Hét végén jön a meleg" szerintem te ezzel előre számoltál! Tudtam én, hogy oda kell rád figyelni.
-
mióta abba hagytam a "komoly" tuningot,nem is igazán beszélek azokkal az emberekkel.Mondjuk nem is igazán jut mostanában időm ilyenekre.
Majd próbálok beszélni pár emberrel.Subaru egyébként szokott eredményeket bedobni a topicba
és még e-mail-t is küld róla.Ideje volna nekem is ujra elkezdeni extrém tuningolni,
de annyi minden másra kell most az időmet forditani.
még sima tuninggal sem foglalkozom eleget.
pedig most volna mivel.lehet át kellene csoportositanom dolgokat.
vagy igy van rendjén,nem tudom. -
Borokafa
őstag
Ezt kérdeztem én is délután a pick pack pontban, á hétfőn nincs kiszállitás- mondták
Jó a potod
Én egy dolgot toltam el rajt, a rögzitő fülnél átfurtam, és egy 4-es menetet furtam bele. Nem szeretném, ha az alkoholos trutyi kifolyna, szivárogna a menetnél. Van Loktite menettömitőm azzal megpróbálom betömiteni, csak azt nem tudom birja-e a nagy minuszokat. -
ez is szép (ezt a procit még vissza is tudnám szerezni),
de van a listában E8400 5.5GHz-en
szintén Vapo LS-el(azóta is vissza sírom)
igazából tényleg csak annyiban fog különbözni hogy oda lesz irva a hütés.
ennyi.fair vagy nem fair... extrém vagy nem extrém
ez a lista végülis nem verseny , hanem segitség másoknak a tuninghoz. -
Borokafa
őstag
Nem nagy, 50x70x115mm. Kb 6-7mm-es fallal,
Szerintem hétfőn még csak sima Freezerrel, aztán lehet kedden kipróbálom.
Már engem is furdal a kiváncsiság. Az is kérdés hogy fog fogyni a jég, elég lesz-e a 30perc prime-ra az egy termoszilletve mennyire fog majd lecsapódni a pára. Van egy spéci gyurma szerü anyag amivel ki szokták kenni a proci környékét, hát én ennyire nem akarok belebonyolódni. Ha egy jó kis max oc összejönne már annak is örülnék.
-
-
Borokafa
őstag
Szerintem valamiféle kompatibilitási gond lehetett, mert a jelenség ugyan az volt bármilyen időzítés, fesz, órajel variációnál, sőt még akkor is ha csak egy modul volt benn.
Ezek 2000MHz-es modulok voltak és 1066-on is jelentkezett a probléma.
Ma du. leszigetelem a potot és felpolirozom a talpát.
Érdekes ez a hőelvonás téma is, mert a Cu jobb hővezető, de az Al-nak viszont jobbak a hőleadási tulajdonságai, na majd meglátjuk.
24/7-re amugy csak egy sima Freezer lesz egyenlöre. -
darál0w
Jómunkásember
az 1066os ramok. szép...
mondjuk anno én is bekaptam egy nagyon kula ramot...még ősembertől vásároltam...a nevére már nem is emlékszem...de azokat cseréltem be utána a muskinokra
szal 1066os CL5ös 2.1Vos ramok nem tudtak menni csak ~900mhzet CL6ban 2.1Von
több lapban probálva.
-
Borokafa
őstag
A tuningolgatás engem is érdekel (mások szerint ilyen kórban szenvedek
), de azért nem ez a legfontosabb. Igaz mondjuk, hogy alapon még soha nem ment nálam asztali gép
Használunk a cégnél folyékony N2-t is, de ide aztán tényleg kellene a speciális edény, ennyire nem bonyolitom.
Hazafele jövet beugrottam a pick pack pontra, de sajna nem jött meg az alaplapom, igy tesztek csak hétfő este, addig legalább mindent rendesen előkészitek. -
Borokafa
őstag
Giga GA 880GA-UD3H
Remélem holnap át tudom venni, el lennék vele a hét végén
Az Alu pot gyakorlatilag kész, hét végén még kicsit szórakozok majd vele, a rögzitést kell befejeznem, ha itt a lap és rá tudom próbálni.
De,jövő héten készül még hozzá valószínüleg egy teljes réz alsó rész is arra az esetre ha kevésnek találom.
Csak a szárazjég tárolása nem megoldott, az egy db. kávés termoszunk kevésnek tünik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged