Hirdetés
- Projektor topic
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Cáfolta az Intel és az AMD egyesülését az utóbbi cég vezetője
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz kaszas19 #76389 üzenetére
ha visszanézed az üzenetváltásokat amit 2 hétre tárol a Steam itt:
https://help.steampowered.com/en/accountdata/GetFriendMessagesLog
akkor ki fog derülni hogy pontosan hogy tréfáltak meg.
Tippre a support üzenete egy kép volt, valami hasonló kinézetű kamu oldalra mutató linkkel amit beágyaz a chat és vétlenül rányomsz.
/s
-
PeL
addikt
válasz kaszas19 #76389 üzenetére
Számomra ez eléggé hihetetlen. Először is ha nem kattintott semmire, hogy törték fel? Mi az hogy egyszer csak megjelent egy kék chat? Ha a "Steam Support" volt a barát listáján, akkor valszeg egy másik ismerősén keresztül törték fel az ő accját is akit átneveztek erre, mert valamikor fel kellett vennie barát listára ha ott volt. Nem ott kattintott rá valamire amire nem kellett volna? Hogy kerülték meg a mobil hitelesítőt, meg hogy nullázzák a profilt amin játékok, itemek vannak, és ha rendesen használja a mobil hitelesítőt, mindent ott kell megerősíteni?
-
bepken
veterán
válasz kaszas19 #76330 üzenetére
most nem azért, de CSGO nem ugyanerről szól, ha engedélyezve van a mikrofon? (én amúgy ezt már régóta úgy kezelem, hogy aki idióta, azt "abusive communication" jelentem, onnantól felőlem okádhat meg finghat is a mikrofonba, ha jól esik)
ettől függetlenül értem, amit mondasz, de őszintén szólva az már nem (csak) a Valve-on múlik, hogy hány IQ-val rendelkező játékosokkal dob össze a játék full random.
nekem is volt tegnap egy meccsem, ahol gyerek folyamatosan pofázta, hogy egy utolsó szar hulladék vagyok, mert volt egy kör, ahol "elcsesztem" és másik lerakóra mentem egyedül, őket meg rusholták és lerakták a bombát (én meg ugye mentettem a fegyvert) - onnantól minden körben magyarázott meg indított vagy 3 kick vote-ot, pedig egyébként összteljesítményem szerintem bőven az övé felett volt, ráadásul végén nyertük is a meccset.
ezen sajnos semmilyen frissítés nem fog javítani, sőt! abba az irányba megy a világ, hogy ez lesz a normális hamarosan....
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
-
lemusz
addikt
válasz kaszas19 #75869 üzenetére
Akkor adok neked ismét tippeket így hogy sikerült leszűkítened a VGA-ra. Kapcsold MSI módra a VGA-t (MSI mode utility v2), legyen teljesítménycentrikus/maximális telejsítményre rakva a windows energiagazdálkodás, driverben keress valami "gyorsítótár" beállítást és állítsd át vagy teljesen kapcsold is ki, CRU (custom resolution utility)-vel állíts be egy felbontás-Hz profilt és ne legyen képernyőméretezés beállítva a driverben. csgo.exe-n is kipróbálhatod a "teljes képernyős optimalizációk letiltása" pipa be opciót.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest