Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
válasz po1son #29403 üzenetére
DEv? Közismertebb nevén: Homlok. Mert akkora homloka van, mint három másiknak... de ne a kinézetből és az egy vonóval is van benne dologgal jöjjünk, hanem azzal milyen ember is ő: Egy egoista, másoknak beszólogatós fasz. Párszor játszottam már ellene, párszor hallottam már nyilatkozatait, beszédét. Kevés nála egoistább embert hallottam. De trágárságból sincs híján. Leginkább megmaradt történés az volt, mikor legyőztek minket valami esl-es kupán, aztán én kióvtam őket, mert 3! játékosuknak sem futott a wire (esl anti-cheat programja). Ez után jön DEv és mit csinál? Kurva anyázik, cshus profilra írogat, fenyeget... huszonegynéhány évesen...
-
kiszi07
senior tag
válasz po1son #29403 üzenetére
DEV(Olivér) már nagyon régóta ilyen stílussal rendelkezik, Pixel régóta támogatja kb fél éve a Pixel-nél dolgozik előtte Tescoba volt állítólag vezető Nosika meg DEv miatt kapja a dolgokat és amúgy is nem ingyen, hanem olcsóbban (szállítási áron)
#29405 Xero válaszomat NagyZ01 leírta már az előbb.[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest