Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Genius007

őstag

válasz sNORh #1718 üzenetére

Nekem magyar servereken napközbe 50pingem van kb.. choke az néha 4-5 ..a loss meg néha 1-2... Szlovák servereken meg 15pingem van .. ( 12MB/4MB Wireless net ) :DDD
    Amugy a ping nem a feltöltéstöl függ ..meg a letöltéstöl ..hanem hogy milyen messze vagy a ''központtól'' :)
    Minnél messzebb vagy annál több a ping ..
    Pl haveromnak nem is lehet 8MB netje ..mert messze van a központtol ( ADSL )
    Amugy ha chello-nál szar a pinged ..akkor pingeld meg a chello-t --> start --> futtatás --> cmd --> ping www.chello.hu -t !
    Másold be a kapott eredményt egy txt-be ..vidd be..és nyomd az orruk alá ...

Haverom most az ADSL nettel sziv :U ugrál a pinge fel le ...1x 50 1x 350 1x 590.. bement reklamálni a T-Com-hoz..azok megelküldték a p*csába.. :(((
    Majd lehet holnap bemegyek én ..és elmondom érthetöen mi a baj ..hátha megértik .. :(((

CSS meg egyre rosszabb..szerintem..vagy csak én lettem bénább :DDD
    Néha olyan headshot-okat kapok ... csak pislogok ..futás közbe ak -val egy golyos fejeseket osztogatnak Bad Boys - on :U

pandát valaki ismeri ? Brokernet.hu -s :DDD Az akkora WH-s gyerek..multkor felvettem ahogy tolta...ááá.... nem mondok inkább semmit ... ez a VAC szart se ér :((( Jön a sok UPDATE a CSS-hez..ami valamikor jo ..mert javit rajta..de valamikor meg ront rajta, Inkább a VAC-ot ''fejlesztenék'' Mert multkor felmentem egy Serverre ( valami német server volt .. asszem .. AntiSmoke-al , AntiFlashel , Aimmal , WH, val ..Extra light.al .a VAC meg baszott rá .. :((( :((( :((( Még Bad Boys - on is ...és igy mondja meg az ember ki cheater..meg ki nem ... :W

( Hozzáteszem hogy nem használok ilyen segéd progikat ( hackeket ) a játékhoz.. csak kiváncsi voltam hogy észre veszi a VAC vagy sem .. és mikor felmentem vele, akkor sem löttem fejbe senkit fakapun keresztül .. mint teszi azt más :U

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák