- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
-
-
Djuree
félisten
válasz
illusiON #3629 üzenetére
jaaaa! persze ha botokkal nézed akkor jóval lassabb mivel a botokat is a te procid számolja. így simán feleződik az fps. de ha nem botokkal nézed akkor jó.
mondom nekem 3800+-al (2500Mhz-re volt húzva) meg 8800gts-el (elvileg nem nagyon számít a vga, de ezek a g80-ak már más tészták, ezek már besegíthetnek a cpu-nak), meg volt mellette 2x1 giga ram. 180-200 fps volt fullon. átlag 16 játékossal (max 20). nem botokkal!!! ennyit mért a fraps, ezen nincs mit magyarázni... -
Djuree
félisten
nem tudok képet mutatni mert nincs már meg az a gépem és szerezni sem tudok. a haverom gépe meg 120km-re van, arról is necces lenne képet lőni. őtőle meg hiába kérek azt sem tudja hogy kell képet menteni...
amúgy meg qrvára nem érdekel, hogy elhiszed-e vagy nem, attól még az úgy van...
-
Djuree
félisten
hát ez nem volt valami jó sajnos. volt amikor voltunk 9-en is de mindenki lelépett
-
Djuree
félisten
válasz
mindfreak #3368 üzenetére
tudom. de hát azok akkora kockák hogy hihetetlen
én játszok esténként 1 órát, azt sem minden nap. sőt nem volt netem sokáig és csak botok ellen toltam, azok meg nagyon noob-ok az igazi játékosokhoz képest. a condition zero óta tolom neten csak. haver soxor nyomja zsinórban 8 órákat
anno én tanítottam cs-zni de már túlnőtt a mesterén
-
Djuree
félisten
válasz
satomee #3323 üzenetére
nem mondok neveket, már nem is emléxem a neveikre. más is szidta őket mint a kovát. demó nincs, nem tudom hogy kell csinálni, de sztem nem is kell, anélkül is észreveszem aki csítel, már a cs1.0 óta tolom, szóval van ám itt tapasztalat
sajnos egyre inkább csitelnek az emberek mert nem bírják elviselni ha valaki jobb és kinyírja őket... -
Djuree
félisten
bakker ez hihetetlen mennyi csíter van. ma a kartel kocsmán legalább 3-al találkoztam
kiölik a játékkedvet belőlem ezek a kis férgek, pedig a kedvenc játékom -
Djuree
félisten
pedig így van. ismerek olyan embert aki az egyik ingyenes virusírtó szoftvert fejleszti és ő is mondta.
fórumokon lehet olvasni a nod fejlesztőit, ők is csak viruskereső szoftverként említik, ami nem ugyanaz mint a virusírtó.
ha te csak nod-al letisztítasz fullra egy agyonvírusozott gépet akkor előterjesztelek nobeldíjra... -
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #3297 üzenetére
a nod32 bevallottan nem virusírtó. csak egy viruskereső progi. megtalálja a vírust de nem tud vele semmit csinálni, max. karanténba teszi ami semmire sem jó
arra hogy ne jöjjön virus a gépedre a tűzfal való. a virusírtó akkor lép képbe ha már a gépeden van a vírus. az nem tudja megakadályozni hogy a gépedre telepedjen. ezért fontosabb a jó tűzfal. nekem pl. csak jó tűzfalam van, virusirtom nincs is, eddig még egy deka virus nem volt a gépemen... -
-
Djuree
félisten
válasz
birozoli7800 #3278 üzenetére
kicsit bővebben ha lehet. vga milyen? 1 giga ramnak elégnek kell lennie. a proci az lesz a gyenge valszeg...
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
Agostino #2910 üzenetére
"Még magyar szerverre is felmentem, gondoltam magamban, áh, biztos megváltozott a légkör, és legalább nyomokban közelít a színvonal egy külföldi szerverhez"
látom nem nagyon voltál még külföldi szerókon. 10ből 1 ami normális, viszonylag.
általában egyből megy a fuck, meg motherfuck meg stb. rosszabb esetben egyből kib*sznak a szeróról.
inkább ne legyenek a magyar szerók olyan"színvonalasak" mint a külföldiek... -
Djuree
félisten
válasz
dilipok #2876 üzenetére
ez nem teljesen igaz.
láttad te már a profikat wp-zni? nem rád lőnek hanem eléd és akkor talál el.
közelre persze hogy nem lehet észrevenni, olyan pici idő alatt becsapódik, hogy ha pont az emberre célzol akkor eltalálod.
igaziból is így van, ha kilőnek rád egy golyót közelről, már halott vagy mielőtt meghallanád a becsapódást -
Djuree
félisten
én xbox-on éjjel nappal cod4-ezek. azóta nem is cs-ztem. cod4 nagyon durván elveri a cs-t. rengeteg játékmód és több fegyó amiket fejleszteni is lehet. szintlépés+skillek. nagyságrendekkel durvább graf. pedig de szerettem cs-zni
ja és 70k egy xbox amin fullon megy a cod4. egy ilyen árú pc-n el sem igen indulna a cod4... -
Djuree
félisten
válasz
Bruni15 #2777 üzenetére
mi a fenéért használtál volna hamachit ha meg van eredetibe
nem illegális a hamachi, viszont arra amire mindenki használja, hogy másolt játékokkal tudjanak multizni arra illegális, tudniillik nem erre való. olvasd el a bő leírását. gondolom azt hitték hogy másoltal nyomod, vagy valamit buherálni akarsz és azért szivattak meg. magadra vess különben.
-
Djuree
félisten
ja, igazatok van, nem süllyedek le az ő szintjükre. csak kegyetlen ideges lettem. meg még beszólogat nekem hogy mi közöm, hogy hogy játszik, legszívesebben az ilyeneknek letörném az arcát.
-
Djuree
félisten
valaki írja már meg hogy lehet csítelni?
a sok kis rohadék köcsögtől már tele van a fasz*m!
nem lehet egy olyan szerverre felmenni ahol nem csítelnek.
egyszerűen a saját fegyverükkel kell szétb*szni a seggüket, majd akkor talán rájönnek hogy semmi értelme csítelni. -
Djuree
félisten
2689-re valaki?
-
Djuree
félisten
lenne egy kérdésem:
be akarom írni a neven ilyen hülye betűkből de nem engedi elmenteni a config.cfg fájlt mert unicode formátumú karakterek vannak benne. ha elmentem akkor csak kérdőjelek lesznek a nevemben, ha meg más formátumban mentem el akkor meg ismeri fel a gém a config.cfg-t. régen elfogadta de most nem jó. hogy tudnám ezt megoldani?
-
Djuree
félisten
válasz
[pod]Diablo #2668 üzenetére
sztem ilyen ember nem lesz
-
Djuree
félisten
válasz
bagyulajuve #2641 üzenetére
hát igen a cs procilimites szokott lenni.
a kóró meg ütősebb mint egy x2 de drágább is.
nekem is le kék cserélnem a 2,4-es p4-emet
mostmár teljesen beszart a cs-m
akadozik mint állat! nem vágom miért. egyik napról a másikra megkergült. már 2 hete nem bírok gémelni. remélem egy újratelepítés megoldja.capafog23: a 8600 jó kari??!
attól függ mire. a cs biztos elmegy vele, de ha újabb gémekkel is akarsz játszani, háááát...
harmadannyi shader procija van mint a 8800-nak... -
-
Djuree
félisten
az miért lehet hogy elkezdett akadozni az egerem?
semmi baja nem volt az egérnek meg most sincs mert minden játékban tökéletes csak a cs-ben nem.
néha húzom jobbra vagy balra az egeret és a célkereszt csak később megy arra amerre húzom az egeret. meg néha később is lő mint ahogy nyomom. így nem tudok játszani
mitől lehet ez?
segítsetek mert megőrülök -
Djuree
félisten
ez mi a szar?:
disconnected: error verifying STEAM userID ticket.
nem enged csatlakozni sehova, ezt írja ki
-
Djuree
félisten
az acc nevet meg lehet változtatni?
havernak vettem egy accot és a jelszót meg mindent meg tudtam változtatni de az acc nevet nem. -
Djuree
félisten
Vennék CS:Source accot!!!!
-
Djuree
félisten
válasz
dilipok #2570 üzenetére
azért írtam hogy nem megy olyan jól
persze azért vannak nagy pillanataim.
na meg hát a csíterek ugye. ha nem lennének lényegesen jobb lenne....
meg a 30-40 fps sem tesz jót a statomnak....
utálom ezt a buzi játékot mondtam már
fura hogy szarrá lövöm ak-val előttem 5 méterre az embert, erre az nyugodtan leguggol és fejbelő pityuval
ekkora baromságot.
miért nem lehet megoldani ezt.
ilyen a világon nincs....
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
válasz
horvathkrisz #2546 üzenetére
hát igen.
nem tudom miért jó az ha elbasszák a saját és mások szórakozását.
még ha mások szórakozását akarják elbaszni valamiért az érthető, ilyen emberek vannak, de azt már nem értem miért szopatják magukat is. kis önkínzás vagy mi?
én pl. semmilyen játékban nem csítelek, csak a saját szórakozásom basznám el.
de sajna nem lehet őket kiszűrni. én próbálok olyan jól játszani ahogy tudok, néha jól megy néha nem, ez ilyen. de ez így van jól. -
Djuree
félisten
Mi az a ''canter'' bot?
Ez a HS rapszódikus dolog, van olyan hogy bejbelövöd és alig vesz le neki, viszont én olyat is láttam már hogy a testét lőttem és HS lett
Olyan MI még egyik játékban sincs, hogy odaszalad a bot a jobb fegyverhez és felveszi azt a kezében lévő helyett. -
Djuree
félisten
válasz
jolti05 #2526 üzenetére
64 bites rendszerrel még sok proginak gondja van, főleg ha vista is.
vista meg 64 bit még most halálos kombináció a játékoknak soxor.
én még ki szoktam kapcsolni a win automatikus frissítését is, mindig elbassza a gépet, mióta nem frissül semmi baja nincs.
legjobb ha visszarakod a 32 bites xp-t, ha csak nem kell valami különleges dologra a pista.
amúgy nekem a steam.exe hibát észlelt-et szokta kiíírni. akkor csinálja mikor netezek meg cs-zek egyszerre (ezt úgy csinálom hogy mikor meghalok, nem nézem a többieket hogy játszanak hanem netezek addig, mikor visszalépnék a játékba meghal a steam) de mostanában már nem netezek közbe, így nem szokott behalni. -
Djuree
félisten
és miét passzoltad el? lehet tudni? jöhet pribe is.
amúgy én is eladtam, most egy p4-esen tolom, épphogy megy minimumon 50fps-t, szarabbak is a statjaim mint mikor ment stabil 120fps-t fullon
egy nagy kérdés, ez mindenkihez szól:
olyat tudok csinálni, hogy ha nincs netem és mégis szeretnék cs-zni, botok ellen toljam?
vagy net nélkül be sem tudok lépni?
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
válasz
jolti05 #2484 üzenetére
nem kell róla tudomást venni, mert akkor hamar kiesel
én már csak jót röhögök a szidásokon
szidjuk egymást mint a fakutyát, de amíg nincs anyázás addig elviselem.
egyszer felmentem egy angol szerverre, nem ment valami jól, erre elkezdtek szidni (tudok angolul) mint az állat, hogy miért nem tudom, mert nem mondták, csak kirugtak egyből, mentem még1szer hogy tisztázzuk a dolgot, de megint kibasztak. ennyit a külföldi szerverekről
a kocsmán már vannak ismik ezért a legjobb nekem. -
Djuree
félisten
válasz
moongoose #2418 üzenetére
húú basszus mi is mennyit ''fegyvereztünk'' annak idején. de jó is volt. az egész utcában mindenki benne volt. sok gyerek volt az utcában, kb. 20 egykorú velem. bújkáltunk nagy IFA pótkocsiban, udvarokon, bokrokban, fára másztunk, és így lövöldöztük egymást (ez abból állt hogy hangokat adtunk, fegyverropogás meg hasonlók), tiszta cs volt
asszem nekem is volt fémházas ak-m
szerintem is nevelés kérdése, én sem akarok lelőni senkit (kivéve az összes c*gányt, de erre meg van a sok okom sajna
).
-
Djuree
félisten
ja értem hogy az egy klán! így már világos.
ne még egy gépes kérdés:
ezen hogy menne a cs?
p4 2,4ghz (nem celerka)
2*512ram
geforce 6600 (nem GT)
mediumon eldöcög rajta normálios sebességgel?
vagy legalább low-on?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android szakmai topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Amazon Kindle
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest